Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΔιπλή εκτέλεση: Ο «βαμμένος» φίλαθλος, το αυτοκίνητο και το απρόσμενο εύρημα

Διπλή εκτέλεση: Ο «βαμμένος» φίλαθλος, το αυτοκίνητο και το απρόσμενο εύρημα

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το όχημα με τη “βαριά και πανάκριβη θωράκιση”, όπως τη χαρακτηρίζουν, ανήκει στην εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Μπροστά σε μία έκπληξη βρέθηκαν οι αστυνομικοί θέλοντας να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα, όταν πληκτρολόγησαν στο τερματικό τον αριθμό κυκλοφορίας του θωρακισμένου αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 38χρονος και λίγα μέτρα μακριά του ο γαμπρός του, στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης.

Διαπίστωσαν πως το όχημα με τη ”βαριά και πανάκριβη θωράκιση”, όπως τη χαρακτηρίζουν, ανήκει στην εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Κανένα, όμως, από τα δύο θύματα ή κάποιο στενό συγγενικό τους πρόσωπο δεν έχει σχέση επαγγελματική με την εταιρεία.

Πολύ γρήγορα προέκυψε ότι ο 38χρονος, που ήταν στο κάθισμα τού οδηγού, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για συμμετοχή στη δολοφονία του φιλάθλου του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007 και ότι ήταν ενεργό μέλος συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού. Τότε ήρθε η δεύτερη έκπληξη καθώς ένας ”οργανωμένος” του Ολυμπιακού οδηγεί όχημα εταιρείας του προέδρου του αιωνίου αντιπάλου.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία συνεργάζεται με τις αρχές και θα παρέχει κάθε δυνατή πληροφόρηση. Στην ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: ”Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος”.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση τής διπλής μαφιόζικης δολοφονίας, δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να διαπιστώσουν πώς ακριβώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην κατοχή του 38χρονου, αλλά όπως αναφέρουν στη HuffPost δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά τους.

Τα πιο σημαντικά