Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔιονύσης Σχοινάς: «Με την Καίτη μαλώνουμε πάντα ευγενικά. Ποτέ δεν λέμε άσχημες...

Διονύσης Σχοινάς: «Με την Καίτη μαλώνουμε πάντα ευγενικά. Ποτέ δεν λέμε άσχημες λέξεις μεταξύ μας»

Ο τραγουδιστής μιλά στο Queen.gr λίγο πριν την έναρξη των εμφανισεών του με την Ήβη Αδάμου, για την σύζυγό του και τον τρόπο επικοινωνίας τους μετά από 25 χρόνια γάμου αλλά και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει ως…αρτίστας.

Κάθε εμπόδιο για καλό, όπως λέει ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη που είχε και νομικές προεκτάσεις, ετοιμάζεται για μία νέα αρχή με την Ήβη Αδάμου. Λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο BOX ο Διονύσης μοιράζεται τα συναισθήματά του μαζί μας. Από το πόσο πληγώθηκε, στο πόσο περήφανος αισθάνεται για την Καίτη του, με την οποία φέτος συμπλήρωσαν 25 χρόνια γάμου. Υπάρχει μυστικό ευτυχίας; Κατά τον Διονύση υπάρχει.

«Η Ήβη Αδάμου είναι η Dua Lipa της Ελλάδας και ακόμη καλύτερη από εκείνη»

Έχεις κάνει ένα μεγάλο comeback στην μουσική την τελευταία δεκαετία. Μετά από τόσα χρόνια καριέρας δεν σε έχει κουράσει η νύχτα;

Δεν δουλεύουμε πια 6 μέρες την εβδομάδα όπως την δεκαετία του ’90, για αυτό και δεν έχω κουραστεί. Βέβαια εδώ και χρόνια στα προγράμματά μου, τραγουδάω για πολλές ώρες κάθε βράδυ. Ευτυχώς φέτος που έχω και την Ήβη Αδάμου στο πλευρό μου για να με ξεκουράσει (γελάει)

Και η Καίτη φέτος θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, οπότε και οι δύο θα δουλεύετε ξανά πολύ.

Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφουμε μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Και για το κοινό, αλλά και εμάς τους τραγουδιστές. Και η επιστροφή στο σπίτι το βράδυ είναι πολύ ωραία, όταν ο ένας περιμένει τον άλλον για να γυρίσει από τη δουλειά του.

Φαντάζομαι ότι αυτά τα τελευταία 25 χρόνια θα την συμβουλεύεσαι στα επαγγελματικά σου…

Στην μουσική δεν την συμβουλεύομαι, έχω άλλο Θεό και κόσμο. Όμως την συμβουλεύομαι σε πάρα πολλά άλλα πράγματα, γιατί αυτό το κορίτσι έχει διαβάσει πολύ στην ζωή της. Με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Μαθαίνω ελληνικά από την Καίτη, γενικά με πηγαίνει αλλού με όσα μου μαθαίνει.

Έχεις μάθει με τα χρόνια να γίνεσαι και πιο υπομονετικός, προσόν που έχει η Καίτη;

Και ως ζευγάρι, έχουμε υπομονή μεταξύ μας. Ξέρουμε μεταξύ μας μέχρι που θα φτάσει η ένταση της φωνής μας, μαλώνουμε πάρα πολύ ευγενικά με την Καίτη. Ποτέ δεν λέμε μεταξύ μας άσχημες κουβέντες, τις οποίες μετά δεν μπορούμε να διαγράψουμε.

Επίσης είναι βλακεία να μαλώνεις με τον άνθρωπο που αγαπάς, δεν έχω κάτι χειρότερο. Εγώ ήμουν πάντα πιο υπομονετικός από την Καίτη σε πολλά πράγματα. Γενικά πιστεύω ότι εμείς οι άντρες είμαστε πιο υπομονετικοί από εσάς τις γυναίκες.

Τα πιο σημαντικά