Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω το παιδί του Πάνου Νάτση»

8 Σεπτεμβρίου, 20225:21 ΜΜ

Το νήμα της ζωής του Πάνου Νάτση κόπηκε απότομα στις 29 Ιανουαρίου, έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.

Από εκείνη την ημέρα η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της.

Έξι μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα η μουσικός μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο Νάτση αλλά και για το αν σκέφτεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

«Ήμασταν τρία χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, μέσω ενός κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου είπε να βγούμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δε μου είχε κάνει πρόταση γάμου, παιδί ετοιμαζόμασταν να κάνουμε. Είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Είχαμε και μια αποβολή. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», δήλωσε η Διονυσία Γεωργιάδου στο «Mega Καλημέρα».

«Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο που καταρχήν δε θα έχει πατέρα και που θα φέρει ένα πένθος. Θα γεννηθεί με μια ιστορία πένθους. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω», κατέληξε η Διονυσία Γεωργιάδου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News