Δυο τυχεροί άνδρες έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη στον βυθό του ποταμού Δούναβη!

10 Δεκεμβρίου, 2015 9:35 ΜΜ
More videos

Όταν οι περαστικοί είδαν δυο νεαρούς να πέφτουν στα παγωμένα νερά του Δούναβη, νόμιζαν πως επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας και κάλεσαν την αστυνομία. Στην πραγματικότητα όμως, οι δυο άνδρες είχαν κάνει την τύχη τους!

Στα νερά του ποταμού επέπλεαν χαρτονομίσματα των 100 και των 500 ευρώ, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτή την στιγμή στεγνώνουν σε απλώστρα σε αστυνομικό τμήμα της Βιέννης, αφού η αστυνομία που έφτασε στο σημείο τους «βοήθησε» να τα ψαρέψουν. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο AFP: «Τα χαρτονομίσματα είναι γνήσια. Δεν ξέρουμε από πού προέρχονται, αλλά υποπτευόμαστε ότι είναι προϊόν εγκλήματος».

Πλέον οι νεαροί ελπίζουν να βάλουν στην τσέπη τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων, αφού στην Αυστρία αν κάποιος βρει χρήματα και τα παραδώσει στις αρχές, έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το 5-10% ως αμοιβή, ενώ αν δεν βρεθεί ο νόμιμος κάτοχος μέσα σε έναν χρόνο, μπορεί να πάρει και ολόκληρο το ποσό!

2-tyxeroi-andres-ekanan-apisteuti-anakalypsi-ston-vytho-dounavi-04

2-tyxeroi-andres-ekanan-apisteuti-anakalypsi-ston-vytho-dounavi-06 2-tyxeroi-andres-ekanan-apisteuti-anakalypsi-ston-vytho-dounavi-07

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: