Δυο Θεσσαλονικιές έφτιαξαν το πρώτο ποδήλατο που σερβίρει καφέ στην Ελλάδα!

9 Νοεμβρίου, 2015 7:35 ΜΜ
More videos

Δύο τολμηρές, νέες γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι εναλλακτικό στον χώρο του καφέ.

Η Σοφία Τόσκα και η Γεωργία Παπαδοπούλου είναι φίλες με πείρα και σπουδές πάνω στην εστίαση και τα τρόφιμα. Κάποια στιγμή σκέφτηκαν να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό. Το Modbar.

Η εκπληκτική ιδέα

Η Σοφία σκεφτόταν να ξεκινήσει μια δική της δουλειά που θα συνδύαζε τον τομέα της εστίασης με το ποδήλατο. Ηθελε να συνδυάσει την εργασία της με το ποδήλατο και τη μοναδική δυνατότητα που σου προσφέρει να κινείσαι. Αναζητώντας ιδέες στο διαδίκτυο, είδαν ότι υπήρχαν ποδήλατα – καφέ και της φάνηκε πολύ καλή ιδέα. Ετσι, αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο street coffee bike στην Ελλάδα. Το Modbar street coffee bike.

Η απαιτητική υλοποίηση

Για την κατασκευή του ποδηλάτου, οι δύο φίλες βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορούσε να υλοποιήσει αυτό που ήθελαν.

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Συμελίδης, Βαλκανιονίκης ποδηλασίας ο οποίος φτιάχνει ιδιαίτερες δημιουργίες με βάση το ποδήλατο.

Η κατασκευή του Modbar, είναι χειροποίητη και πολύ απαιτητική αφού λειτουργεί με ταχύτητες και όχι με μηχανική υποστήριξη ενώ είναι το πρώτο τρίκυκλο ποδήλατο με υστερούντες βραχίονες συνδεδεμένους στην ίδια ανάρτηση, ώστε να μην γέρνει καθόλου στις στροφές, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να περνάει τις κακοτεχνίες των δρόμων με ευκολία.

Ο συνδυασμός της επιτυχίας

Συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα, το κέφι, την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου μετακίνησης και ζωής, οι δύο φίλες λειτουργούν τους τελευταίους μήνες το Modbar, σερβίροντας στους περαστικούς προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Και μην νομίζετε ότι σερβίρει μόνο καφέ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο καφέ – μπαρ που προσφέρει όλων των ειδών καφέ, σοκολάτα, κακάο, φυσική λεμονάδα με στέβια δικής τους συνταγής, φυσικό χυμό πορτοκάλι, αφεψήματα ζεστά και κρύα, κοκτέιλ και ποτά, τα οποία σερβίρονται αποκλειστικά και μόνο σε ανακυκλώσιμα ποτήρια.

Εκτός από τα ροφήματα, το Modbar σερβίρει και σνακς όπως μπάρες δημητριακών και υποβρύχιο και διάφορα άλλα γλυκά.

Τα κορίτσια ενημερώνουν τους φίλους τους σε ποιο σημείο της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, ενώ συμμετέχουν σε event και εκδηλώσεις.

Και φυσικά πηγαίνουν παντού με το ποδήλατο. Πώς αλλιώς;

H Σοφία κάνει την πρώτη δοκιμή του Modbar street coffee bike στην παραλία Θεσσαλονίκης!Πως σας φαίνεται?

Posted by Why Not Cycles on Wednesday, June 3, 2015

Η σελίδα τους στο facebook Modbar street coffee bike.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: