Δυο μικρά χαριτωμένα κατσικάκια γνωρίζουν για πρώτη φορά τη γάτα του αχυρώνα.

6 Αυγούστου, 2015 5:34 ΜΜ
More videos

Στη Φάρμα Τυροκομείο Sunflower στο Κούμπερλαντ, του Μέιν, ζουν πολλά ζώα και ανάμεσα τους μια ξεχωριστή γάτα που ακούει στο όνομα Moo. Η Moo είναι μια γάτα αχυρώνα η οποία έχει πάρει το ρόλο της στη φάρμα πολύ σοβαρά. Στη διάρκεια της ημέρας προσέχει οτιδήποτε συμβαίνει γύρω της και κάνει περιπολίες περιμετρικά του φράκτη, ψάχνοντας για ποντίκια και δραπέτες. Η Moo δεν είναι μόνο επόπτρια, είναι επίσης μια πολύ προστατευτική και αγαπησιάρα προστάτης των ζώων φίλων της. Καταλαβαίνει ενστικτωδώς πότε κάποιο από αυτά είναι έτοιμο να γεννήσει και κάθεται μαζί του στο στάβλο όταν πλησιάζει ο τοκετός.

Πρόσφατα μια κατσίκα από τη φάρμα έφερε στον κόσμο μερικά αξιολάτρευτα κατσικάκια. Τα μικρά κατσικάκια  στο παρακάτω βίντεο είναι τα δυο τελευταία που γεννήθηκαν αυτήν την περίοδο και είναι τώρα σχεδόν δυο εβδομάδων. Τα έχουν ονομάσει Lady Bug και Princess Leia. Τα περίεργα και δραστήρια μικρά έχουν μαγευτεί από τη Moo και φαίνεται να το απολαμβάνουν κάθε φορά που βρίσκεται κοντά τους. Χοροπηδάνε εδώ κι εκεί και τρέχουν κατά πάνω της, προσπαθώντας να κάνουν φίλους και να πάρουν μια δόση από το τι σημαίνει να είσαι γάτα. Η Moo, όντας γάτα, δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα δυο μωρά.

Συνήθως όταν η Moo περνάει δίπλα από τις κατσίκες φίλες της, τις χαϊδεύει απαλά με τη φουντωτή ουρά της κάτω από το πιγούνι τους. Μόλις η Lady Bug και η Princess Leia μεγαλώσουν αρκετά και εξοικειωθούν με τη Moo, πιθανόν να τα χαϊδεύει με τον ίδιο τρόπο. Για την ώρα κάνουν πολύ θόρυβο και είναι καινούρια στη φάρμα για να νιώσει 100% άνετα μαζί τους. Παρ’ όλα αυτά ξαπλώνει κάτω και επιτρέπει στα μικρά να την εξερευνήσουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Προφανώς το έχει κάνει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν και σύντομα θα είναι πολύ καλοί φίλοι.