Δυο άλογα μέσα σε μια λιμνούλα διασκεδάζουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο!

21 Ιουνίου, 2015 7:21 ΜΜ
More videos

Μια βουτιά σε παγωμένα νερά είναι ένας γρήγορος τρόπος για να δροσιστείς και να χαλαρώσεις. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μπορούν να συγκριθούν με την αναζωογόνηση που σου προσφέρει το νερό!

Δεν αποτελεί έκπληξη πως τα άλογα λατρεύουν το νερό, και είναι από τη φύση τους δεινοί κολυμβητές. Κάποια δεν διστάζουν να διασχίσουν ποτάμια και χείμαρρους και άλλα απολαμβάνουν το κολύμπι τους ακόμη και στον ωκεανό.

Τα δύο πανέμορφα πλάσματα στο παρακάτω βίντεο είναι η απόδειξη για το πόσο αγαπάνε τα άλογα το νερό. Και τα δυο έχουν μπει βαθιά μέσα στο νερό μιας μικρή λίμνης για να δροσιστούν και να ξεφύγουν από τα ενοχλητικά ζωύφια, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στο Osgoode του Οντάριο.  Οι δυο φίλοι δείχνουν χαλαροί μέσα στο νερό και το διασκεδάζουν κάνοντας φούσκες.

Το θέαμα είναι αξιολάτρευτο και χαλαρωτικό θα μπορούσαμε να πούμε! Πολλά άλογα, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι, ενθουσιάζονται με το νερό και αυτά τα πλάσματα δείχνουν να γοητεύονται από τις ικανότητες τους στις νερόφουσκες.

Είναι μια κοινή συμπεριφορά των αλόγων, μιας και πολλά από αυτά κάνουν φούσκες ακόμη και στο νερό της ποτίστρας ή του κουβά τους, ακριβώς όπως κάνουν και οι άνθρωποι με τα ποτά τους και τα παιδάκια στο μπάνιο τους.

Απολαύστε το μοναδικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο. Είναι μια μαγική, χαλαρωτική και γαλήνια στιγμή που θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σας αρέσει!