Δύο αδέρφια σώζουν έναν παγιδευμένο αετό και μετά βγάζουν αναμνηστική σέλφι.

1 Δεκεμβρίου, 2015 10:00 ΜΜ
More videos

Δύο αδέρφια, ο Neil και ο Michael Fletser οδηγούσαν κατά μήκος ενός παλιού δρόμου μέσα στο δάσος, όταν ο Neil παρατήρησε με την άκρη του ματιού του, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είπε στον αδερφό του να σταματήσει το φορτηγάκι. “Νομίζω, ότι είδα έναν αετό, αλλά τώρα δεν τον βλέπω”, είπε.

Οι δυο τους κατέβηκαν από το φορτηγάκι και έκαναν μια βόλτα στην περιοχή. Τότε, ήταν που είδαν έναν πανέμορφο αετό να κείτεται στο έδαφος σε απελπιστική κατάσταση.

Είχε κολλήσει το νύχι του σε μια παγίδα. Τα δυο αδέλφια, αφού περίμεναν για λίγο κατάλαβαν, ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο παγιδευμένος αετός να ελευθερωθεί από μόνος του και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Ο Michael έβγαλε το μπουφάν και σκέπασε το κεφάλι του τρομοκρατημένου πουλιού. Αν και πάλεψε για λίγο, ο αετός σύντομα συνειδητοποίησε, ότι τα δυο αδέρφια ήταν εκεί για τον βοηθήσουν.

Τα αδέρφια κατάφεραν να απελευθερώσουν τον αετό, αλλά πριν τον αφήσουν ελεύθερο να πετάξει, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Επίσης, τα αδέρφια ξαφνιάστηκαν από το πόσο συνεργάσιμο ήταν αυτό το τεράστιο αρπακτικό. Ίσως, το ένστικτό του του έλεγε, ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί για να το βοηθήσουν.

Τα αδέρφια, Michael και Neil Fletser, είναι δυο συνηθισμένοι Καναδοί ξυλοκόποι. Τους αρέσουν τα αθλήματα, το κυνήγι και γενικά η φύση.

Όταν βρήκαν αυτόν τον πανέμορφο αετό παγιδευμένο σε μια παγίδα, ήξεραν, ότι έπρεπε να κάνουν κάτι και μάλιστα γρήγορα, αφού χιόνιζε και άρχιζε να νυχτώνει.

 

Αφού πρώτα ηρέμησαν τον παγιδευμένο αετό, κατάφεραν να τον απελευθερώσουν. Όμως, πριν τον αφήσουν ελεύθερο να πετάξει, έβγαλαν μια γρήγορα φωτογραφία μαζί του.

Ο αετός αναμφίβολα είναι χαρούμενος, που είναι και πάλι ελεύθερος! Ευτυχώς, βρέθηκαν αυτά τα δυο αδέρφια και έσωσαν αυτό το πανέμορφο πτηνό!

Facebook / Michael Fletcher