Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔημοσιογράφος βούρκωσε μιλώντας για τον Ολιβερ στην Αράχωβα: «Χίλια συγγνώμη, δεν μου...

Δημοσιογράφος βούρκωσε μιλώντας για τον Ολιβερ στην Αράχωβα: «Χίλια συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Οσο περνούν οι ημέρες και τα στόματα μένουν κλειστά για τον δράστη της κτηνωδίας στην Αράχωβα, η οργή περισσεύει. Η φρικτή κακοποίηση του Όλιβερ δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ωστόσο όπως φαίνεται στην περιοχή επικρατεί πρωτοφανής “ομερτά”.

“Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα”, είπε στο MEGA η Μαρία Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων.

Το άτυχο ζώο, έπεσε θύμα βιασμού με αιχμηρό αντικείμενο, το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου και ενώ το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του να κάνει την καθιερωμένη βόλτα του. Ο “Όλιβερ” όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Εντοπίστηκε ώρες αργότερα, κακοποιημένος, αιμόφυρτος και με σπασμένα πλευρά. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε. Αμέσως μετά ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη του νεκρού ζώου συντροφιάς από την διεύθυνση κτηνιατρικής υπηρεσίας Βοιωτίας.

Σήμερα Τετάρτη η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος” στο Open για να μεταφέρει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση. Συγκινημένη, βούρκωσε προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Έχω και εγώ σκυλάκι, χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στον αέρα. Είναι τραγικό!”, είπε προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ένα άτομο φέρεται να είδε τον δράστη της απεχθούς ενέργειας, αλλά για την ώρα, δηλώνει πως φοβάται να καταθέσει επίσημα στις αρχές. Εντός της ημέρας, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι, αναμένεται να συναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα σε μια προσπάθεια να τον πείσει να καταθέσει στις αρχές. Μάλιστα στο “κάδρο” των ερευνών έχουν μπει δυο άτομα με παρουσία σε δημοφιλή παιχνίδια reality, χωρίς για την ώρα να επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ αντιμετωπίζει ποινή 10 ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο μετά το 02:35
Τα πιο σημαντικά