Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής – Μπορεί να διαβάσω κάτι 3-4 φορές για να το αφομοιώσω»

16 Μαρτίου, 20238:16 ΜΜ
More videos

«Δεν θυμάμαι πράγματα, δυσκολεύομαι στην επικοινωνία», αποκάλυψε ο Δήμος Αναστασιάδης

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά, τα απρόοπτα που του έχουν συμβεί στη δουλειά του, αλλά και το πρόβλημα που έχει στην επικοινωνία.

Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε με την Τζένη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» είπε αρχικά: «Τα μόνα γενέθλια που θυμάμαι είναι τα δικά μου, της Τζένης και του γιου μας. Με την Τζένη έχουμε ξεχάσει κλειδιά στην κατάψυξη. Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε. Έγραψα το “Μη χανόμαστε” στην καραντίνα και η Τζένη μου έλεγε “πάλι βλακείες γράφεις”».

Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Μπορεί να διαβάσω κάτι 3-4 φορές για να το αφομοιώσω. Σε μια συνέντευξη που έδωσε, η δημοσιογράφος μου μιλούσε για ένα τέταρτο και εγώ δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε».

Δείτε το βίντεο
Με ξέρουν όλοι στην οδική βοήθεια

Τέλος, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Χάνω τον δρόμο όταν οδηγώ, μένω από βενζίνη, από μπαταρία στο κινητό και με ξέρουν όλοι στην οδική βοήθεια. Θυμώνω με τον εαυτό μου που είμαι ασυνεπής ως άνθρωπος κι αναρωτιέμαι γιατί ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχει τύχει να μείνω από βενζίνη τη στιγμή που έφτασα στο βενζινάδικο, πήγα στην αντλία σβηστός.

Θυμάμαι την ώρα του ραντεβού, αλλά ξεχνάω τη μέρα

Δεν μου έχει συμβεί κάτι απρόοπτο ώστε να μην μπορέσω να βγω στην πίστα. Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρόδο και να νομίζω ότι είμαι στη Μυτιλήνη. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε ξενοδοχείο και να νομίζω ότι είμαι σπίτι μου. Στο τέλος θα ξεχάσω και τον εαυτό μου. Θυμάμαι την ώρα του ραντεβού, αλλά ξεχνάω τη μέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News