Δημήτρης Σκούλος: Ποιος είναι ο αγενής και κακός κριτής του Next Top Model

18 Σεπτεμβρίου, 2018 4:24 ΜΜ
More videos

Μπορεί στην αρχή όλοι να έλεγαν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η πιο σκληρή κριτής του νέου Greece’s Next Top Model, αλλά τελικά οι ατάκες της δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτές του Δημήτρη Σκούλου.

Ο φωτογράφος με τις φαρμακερές ατάκες φαίνεται πως έχει γίνει ο τρόμος και ο φόβος των κοριτσιών που ελπίζουν να φύγουν με τον τίτλο του Next Top Model.

Μιλώντας κοφτά, λακωνικά, και μερικές φορές ξεφουρνίζοντας ατάκες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και αγενείς, ο Δημήτρης Σκούλος δύσκολα θα βάλει το πράσινο βελάκι στα κορίτσια που έχει μπροστά του, ενώ είναι αρκετά διστακτικός στο διαφορετικό.

«Ούτε όμορφη σε θεωρώ, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ»

Ζωντανό παράδειγμα, η Σοφία, η οποία θέλοντας να μπει στον χώρο του μόντελινγκ αποφάσισε να πάει στο Greece’s Next Top Model για να δοκιμάσει την τύχη της, ωστόσο, δεν περίμενε την αρνητική κριτική που άγγιξε τα όρια της αγένειας από τον φωτογράφο.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος της είπε τα εξής λόγια:

«Λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας πως είσαι πολύ συμπαθητική, είσαι ωραία είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ», είπε ο κ. Σκουλός.

Ήταν μάλιστα τόσο σφοδρή η κριτική του Δημήτρη Σκούλου, ο οποίος «τα άκουσε» και από τους υπόλοιπους κριτές.

Ο ίδιος μάλιστα πάσχισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας πως η Σοφία έμοιαζε με χαρακτήρα από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.

«Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια που ήταν χειρότερα από αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Και μπορεί να έχουν παιχτεί μόνο δύο επεισόδια από το GNTM, αλλά δεν είναι η μόνη ατάκα που έχει πει.

 

«Το άλλο μισό που είναι;»

Μία ακόμη φαρμακερή ατάκα πέταξε ο Δημήτρης Σκούλος’ήταν όταν μπροστά του περπάτησε μία διαγωνιζόμενη με ύψος μόλις 1, 55.

Και μπορεί η ίδια να ήταν πολύ χαρούμενη και συνειδητοποιημένη με την δήλωσή της στον διαγωνισμό, ωστόσο ο Δημήτρης Σκούλος την επανέφερε αμέσως στη πραγματικότητα.

«Το άλλο μισό που είναι; » την ρώτησε για να απαντήσει εκείνη «Το άφησα στο σπίτι μου».

Μάλιστα παρ΄όλο που στο τέλος όλοι οι υπόλοιποι κριτές ψήφισαν θετικά, ο ίδιος ήταν ο μόνος που της έβαλε «Χ», λέγοντας της πως είναι πολύ μικροκαμωμένη για αυτό τον χώρο.

 

«Είναι πάρα πολύ πειραγμένη»

Πέρα από τον διαγωνισμό, ο Δημήτρης Σκούλος μίλησε και στην εκπομπή στην «Φωλιά του Κου Κου» σχετικά με τον λόγο που έκοψαν την Ιωάννα Μπέλλα από το GNTM.
Ο ίδιος ανέφερε πως είναι πάρα πολύ πειραγμένη και γι΄αυτό δεν δεχόταν ποτέ να φωτογραφίσει κοπέλες με πλαστικές.

«Την Ιωάννα Μπέλλα εγω δεν την ήξερα καν. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Ποιος είναι όμως ο αυστηρός κριτής του Next Top Model που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του;

Δημήτρης Σκουλός είναι από τους πιο γνωστούς Ελληνες φωτογράφους στον χώρο της μόδας και έχει δουλέψει για Vogue, Elle και Madame Figaro.

Εχει απαθανατίσει με τον φακό του κάθε πτυχή του χώρου της μόδας. Το όνομα του βρίσκεται πίσω από τα αρτιότερα editorials και οι φωτογραφίες του έχουν τυπωθεί στις σελίδες των σπουδαιότερων διεθνών περιοδικών του χώρου, όπως ELLE, VOGUE, MARIE CLAIRE και MADAME FIGARO.

Εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και κορυφαία μοντέλα έχουν παρελάσει μπροστά από την κάμερα του, ενώ έχει αναλάβει τις διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands διεθνούς βεληνεκούς.

Οι καθαρές φιγούρες, οι έντονες γωνίες και τα διαπεραστικά βλέμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας.