Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές από τα ναρκωτικά»

10 Δεκεμβρίου, 20211:21 ΜΜ

Ότι έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έφτασε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος την Πέμπτη (09/12).

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε την Πέμπτη (09/12) πως έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά και «έχει σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» από αυτά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ σε σχετικές δηλώσεις του στην «Αυτοψία» του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ ανέφερε: «Ό,τι είχε βγει μέχρι τη δεκαετία του ’90, το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα. Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο, δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από εσένα όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αμφεταμίνη, δεν ήμουν δηλαδή παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα, γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ».

Εν συνεχεία, ο ίδιος σημείωσε πως «του είχε κολλήσει», όπως χαρακτηριστικά είπε, η ηρωίνη αφού την αποκάλεσε ως «φοβερά δημιουργικό ναρκωτικό».

Ακόμα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τόνισε: «Κάτω από άλλες συνθήκες, αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν, όμως, τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News