Δημήτρης Σειρηνάκης: Ποζάρει με μαγιό και αποδεικνύει ότι οι κοιλιακοί είναι ένα τίποτα

Σεπ 1, 2018 3:58 ΜΜ
More videos

Το όνομά του έγινε ευρέως γνωστό μετά τη συμμετοχή της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε παραγωγή της εταιρείας Sirina Productions. Έκτοτε, ο Δημήτρης Σειρηνάκης παρουσιάζει τη μία παραγωγή πίσω από την άλλη, με το κοινό να μοιάζει να τον έχει αποδεχθεί ως τον απόλυτο master εpωτικών ταινιών, με τον ίδιο να μην προλαβαίνει να μετρά επιτυχίες.

Παρόλα αυτά, σπανίως πραγματοποιεί εμφανίσεις σε grande events, επιδιώκοντας συστηματικά να απέχει από οποιουδήποτε είδους προβολή δεν αφορά στη δουλειά του. Τι κι αν κανάλια και περιοδικά επιθυμούν διακαώς μια συνέντευξή του;

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας παραγωγής εpωτικών ταινιών ανήκει στα πρόσωπα που βλέπουμε και ακούμε σπανίως στην τηλεόραση, με τις γυναίκες να παραδέχονται πως πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άνδρα. Χαμηλών τόνων, λιγομίλητος και… με τη γοητεία του απόμακρου, ο Δημήτρης δεν τα καταφέρνει κι άσχημα.

Το γεγονός, λοιπόν, πως οι φωτογραφίες του είναι μετρημένες, δεν θα μπορούσε παρά να βάλει τις λήψεις του με μαγιό στη λίστα με τα must-see!

Το εν λόγω υλικό έκανε την εμφάνισή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και κάνει όλους μας να παραδεχτούμε πως η γοητεία δεν έχει να κάνει ούτε με το ύφος ούτε με τους κοιλιακούς.

Πώς τον βρίσκετε;

Ακολουθήστε μας στο facebook: