Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔημήτρης Σχοινάς: Πώς ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα ασχοληθεί με το...

Δημήτρης Σχοινάς: Πώς ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι

Ο Δημήτρης Σχοινάς μίλησε για την ενασχόληση του με το τραγούδι ενώ αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία

Ο Δημήτρης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής 23/6, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

«Ήταν μονόδρομος για μένα η ενασχόλησή μου με το τραγούδι, καθώς από μικρή ηλικία ήμουν στο στούντιο του μπαμπά κι άκουγα τα μαγικά πράγματα που έκανε στις κονσόλες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σχοινάς.

Για την συνεργασία με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά, στο τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» σχολίασε: «Από εκείνη την εμπειρία μου έμειναν όλα. Ήταν μία τρέλα – με την θετική έννοια – και αποφάσισα ότι θέλω να το ξαναζήσω αυτό».
Ο Δημήτρης Σχοινάς μιλώντας με την Ελένη αποκάλυψε ότι την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι την ανακοίνωσε αρχικά στον πατέρα του, Διονύση Σχοινά.

«Πρώτη φορά μίλησα στον πατέρα μου. Καθόμασταν στο στούντιο, κάτι έγραφε και του λέω “μπαμπά ξέρεις κάτι, θέλω να ακολουθήσω τα χνάρια σας, μου αρέσει πολύ το τραγούδι και επειδή έχεις και μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό μπορείς να με βοηθήσεις”», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σχοινάς.

Τέλος, ο Δημήτρης Σχοινάς αναφέρθηκε στις συναυλίες που θα κάνει με την μητέρα του, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι συναυλίες με την μητέρα μου θα είναι μαγικές, γιατί είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι με την μητέρα μου πάνω στη σκηνή. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των γονιών μου που είναι ήδη γνωστοί, μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες. Είναι λίγο δύσκολο γιατί υπάρχει μια σύγκριση πάνω σε αυτό και είναι λίγο άδικο για εμένα γιατί έχουν 40 χρόνια εμπειρίας και εγώ είμαι 23 ετών ακόμα».

Τα πιο σημαντικά