Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔημήτρης Οικονόμου: Η κούκλα δημοσιογράφος σύζυγός του και η πανέμορφη κόρη τους

Δημήτρης Οικονόμου: Η κούκλα δημοσιογράφος σύζυγός του και η πανέμορφη κόρη τους

Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και καθημερινά, τον απολαμβάνουμε μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο στην εκπομπή, «Σήμερα», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Γεννήθηκε το 1964 και ξεκίνησε το 1989 την καριέρα του στον Flash (ραδιόφωνο).

471 1200x675 1

Το 2010 έχοντας συνεργαστεί, παράλληλα με τον Flash, με πολλά έντυπα και κανάλια, πήρε μεταγραφή για τον ΣΚΑΪ 100.3 αλλάζοντας την επί τόσα χρόνια επαγγελματική του στέγη.

Δημήτρης Οικονόμου – Αλεξία Κουλούρη: Τα στιγμιότυπα με την όμορφη κόρη τους

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Αλεξία Κουλούρη είναι δύο δημοσιογράφοι που δεν απασχολούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωή, αλλά μόνο με τη δουλειά τους.

Σπάνιες είναι οι εμφανίσεις τους σε κοσμικές εκδηλώσεις, διότι έχουν επιλέξει να κρατούν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

467 1536x1075 1

Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο, το Γιώργο και μία κόρη, τη Μαριάννα.

468 1300x2048 1

«Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είμαι πιεστικός πατέρας. Φυσικά και τα δικά μου τα παιδιά, όπως όλα, πέρασαν από διάφορες φάσεις, όπως βαρεμάρες κ.ά. Εγώ δεν τα πίεσα ποτέ, αλλά τα άφησα να εξελιχθούν. Πάντα τούς είχα εμπιστοσύνη και τους έλεγα το σωστό. Ενας φίλος μου ψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό. Και αυτό θα αποδεικνύεται κάποια στιγμή, με το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια», έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

469 1300x2048 1

Ο Δημήτρης Οικονόμου έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του και στον ελεύθερο χρόνο του επιλέγει να περνά στιγμές μαζί τους. Με την κόρη του μάλιστα μοιάζει αρκετά και εξωτερικά.

Τα πιο σημαντικά