Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΔημήτρης Μαρκόπουλος: «Τα παıδιά μου πηγαίνουν σχολείο συνοδεiα αστυνομıκών λόγω απεıλών»

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Τα παıδιά μου πηγαίνουν σχολείο συνοδεiα αστυνομıκών λόγω απεıλών»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, με αφορμή τις απειλές κατά των παιδιών και της οικογένειάς του που καταγγέλλει ότι δέχεται.

«Είναι γνωστό ότι εδώ και τρεις ημέρες, η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, δέχονται απειλές. Στο τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου μου οι απειλές είναι μία καθημερινότητα: “Να σού πεθάνουν τα παιδιά, να βγάλεις καρκίνο”», είπε ο κ. Μαρκόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Στο τηλέφωνο γίνεται χαμός. Στο σκοτεινό διαδίκτυο και στο twitter οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Χθες ακόμα και μια ανάρτηση μιας ανακοίνωσής μου στο facebook υπήρξε άνθρωπος ο οποίος βγήκε και είπε “να πεθάνουν τα παιδιά σου”», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο«Εδώ πέρα είναι μία απλή διαφωνία. Εσείς δεν έχετε ποτέ διαφωνήσει με καθηγητές στα σχολεία των παιδιών σας;», είπε ο πρόεδρος της εξεταστικής για τα Τέμπη, με αφορμή περιστατικό με καθηγητή του παιδιού του.

«Μια διαφωνία η οποία, για τεχνητούς προφανώς λόγους, και επειδή είναι σε εξέλιξη η εξεταστική και επειδή αυτές τις ημέρες έχουμε μπει σε σοβαρούς μάρτυρες, Καραμανλή, Αγοραστό σήμερα, τον Πλεύρη την άλλη εβδομάδα, έχει διογκωθεί. Αυτό είναι όλο», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος.

Συνέχισε δε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί αφορά το παιδί μου. Το παιδί μου σήμερα δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Το παιδί μου εδώ και τρεις ημέρες και το ένα και το άλλο πηγαίνουν συνοδεία αστυνομικών στο σχολείο τους λόγω απειλών και αυτό το οποίο λέω [είναι]: “ως εδώ”».

«Είναι μια υπόθεση η οποία αφορά τον τραγικό χαμό 57 κυρίαρχα νέων ανθρώπων, είναι λογικό κάποια κέντρα να θέλουν να συνδυάσουν παιδιά με παιδιά, όποιος θέλει να έρθει, να έρθει απέναντί μου», είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

«Όποιος θέλει να χτυπήσει εμένα, να χτυπήσει εμένα και όχι τα παιδιά μου», υπογράμμισε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ και τόνισε: «Επειδή είμαι πολιτικός θα μού στερήσουν το δικαίωμα ακόμα και να πηγαίνω να ρωτάω για την πορεία του παιδιού μου;».

«Κάποιοι δεν καταδίκασαν την προχθεσινή απειλή κατά των παιδιών μου. Κάποιοι τροφοδοτούν το μίσος», είπε ο πρόεδρος της εξεταστικής για τα Τέμπη, αναφερόμενος στην Πλεύση Ελευθερίας.

«Δεν είναι δυνατόν πολιτικό κόμμα το οποίο θέλει να λέγεται δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό να μην καταδικάζει τις απειλές κατά παιδιών. Και αναφέρομαι ευθέως στο κόμμα της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, την Πλεύση Ελευθερίας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Τα πιο σημαντικά