Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΔημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τριήμερο πένθος; – Α, ξέχασα…Ήταν Έλληνες»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τριήμερο πένθος; – Α, ξέχασα…Ήταν Έλληνες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά την συντριβή του Canadair στην Κάρυστο. Η απώλεια των δύο πιλότων έχει συγκλονίσει τους πάντες και ο επιχειρηματίας θέλησε να πει δύο λόγια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, ζητώντας ουσιαστικά να κηρυχτεί τριήμερο εθνικό πένθος.

«Τριήμερο πένθος; Α ξέχασα… Ήταν Έλληνες» ήταν χαρακτηριστικά το καυστικό σχόλιο που έκανε στο Instagram, αφήνοντας έτσι το στίγμα του.

Το story για την τραγωδία στην Κάρυστο

image 26 473x1024 1

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απώλεια των δύο χειριστών

Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια.

Ο Νίκος Δένδιας, δήλωσε για τον άδικο χαμό των δύο χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215:

«Η απώλεια της ζωής των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους, εν ώρα καθήκοντος και ενώ επιχειρούσαν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, όπως και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προκαλεί βαθύτατη θλίψη. Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, στους οποίους απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εντοπίστηκαν νεκροί ο κυβερνήτης σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και ο συγκυβερνήτης ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών του αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, που κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 14:52.

Τα πιο σημαντικά