Δημητρακόπουλος: «Μία γυναίκα που έχει σκοτώσει τα 3 παιδιά της δεν έχει ανάγκη σωφρονισμού – Ισόβια κάθειρξη αορίστου χρόνου»

19 Απριλίου, 2022 8:07 ΜΜ
More videos

Με αφορμή την υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, υπόθεση για την οποία έχει προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη πως έδωσε μεγάλες δόσεις κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS.

Ειδικότερα, ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η υπόθεση και ανατριχιαστική. Εάν αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες ισχύουν, τότε θα έχουμε μία ευθεία σύγκρουση με την φύση. Μία μάνα που είναι ο φυσικός προστάτης του παιδιού, σκοτώνει το παιδί της.

Τα μέχρι στοιχεία που δείχνουν την κεταμίνη, θα πρέπει να βρεθεί ποιός την χορήγησε. Το δικαστήριο για να καταδικάσει θα πρέπει να έχει πολύ σοβαρά στοιχεία και να μην έχει καμία αμφιβολία», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχω δει την δικογραφία και δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά με το εάν υπάρχουν αποδείξεις. Τί δουλειά είχε μία γυναίκα να ψάχνει κεταμίνη στο διαδίκτυο; Εάν έχουμε συρροή ανθρωποκτονιών, εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά σαν άνθρωπος.

Δεν θα πρόκειται για μία ψυχωσική έξαρση, δεν είναι μία στιγμιαία παράκρουση, θα πρόκειται για μία μοναδική συμπεριφορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν βρεθεί ένοχη για τα 3 παιδιά θα μείνει στη φυλακή το πολύ 25 χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν θα έπρεπε να υπάρχει το όριο των 25 ετών αλλά να επανέλθει αυτό που ίσχυε παλιά. Ισόβια κάθειρξη αορίστου χρόνου.

Μία γυναίκα που έχει σκοτώσει τα 3 παιδιά της δεν έχει ανάγκη σωφρονισμού. Όταν σκοτώνεις τα παιδιά σου έρχεσαι σε ευθεία σύγκρουση με την ανθρώπινη φύση», σχολίασε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε το βίντεο: