Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΔήμητρα Παπαδοπούλου: «Είμαι έτοιμη να ξαναγράψω για την τηλεόραση»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είμαι έτοιμη να ξαναγράψω για την τηλεόραση»

Αφοπλιστική για άλλη μια φορά ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση με νέο σενάριο. Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν σήμερα καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, ξεκίνησε την κουβέντα, λέγοντας πως ο δημοσιογράφος Πάνος Κατσαρίδης την «έπιασε στον ύπνο» όταν της ζήτησε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».
 «Με πιάσατε στον ύπνο γιατί με πήρε τηλέφωνο ο Πάνος Κατσαρίδης, και μου λέει θα σου ζητήσω κάτι αλλά πες μου ‘’ναι’’ πρώτα. Έχω γειώσει πολλούς ανθρώπους που με έχουν καλέσει. Είναι μεγάλος καταφερτζής. Με τύλιξε».

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η ζωή είναι ένα τρένο εικόνων που φεύγει»

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαμό της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και στη σάτιρα.

«Είναι παράξενη εποχή. Έφυγε και η Μαίρη Χρονοπούλου που κλείνει μία ολόκληρη εποχή. Όλα είναι μια φλασιά, αυτό σκεφτόμουν. Η ζωή είναι ένα τρένο εικόνων που φεύγει. Λέω να χαλαρώσω λίγο με τη σάτιρα. Είναι δύσκολο πράγμα η σάτιρα, γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις πολύ επικαιρότητα. Τον πρόλαβα και τον Κασσελάκη αλλά με έχει κουράσει η επιθεώρηση. Είναι κουραστικό είδος».

Δήμητρα Παπαδοπούλου:  «Δεν πρέπει να μασάς με το ‘’φτύσιμο’’ όταν μεγαλώνεις»

Μιλώντας για το βιβλίο της «Ο έρωτας είναι παιχνίδι, μωρό μου» είπε πως το βιβλίο της είναι το μόνο που έχει μείνει από εκείνη «στον αέρα» τώρα.

 «Σε ένα βαθμό είναι αρκετά βιογραφικό. Η ηρωίδα είναι μια κοπέλα που ζει στο Εξάρχεια όπου οι γονείς της ήθελαν να σπουδάσει αλλά εκείνη δεν ήταν αυτό. Όταν πήγε στον Πανεπιστήμιο ερωτεύτηκε. Ο έρωτας είναι μεγάλο σχολείο. Μετά από μια ηλικία εάν αναμετράσαι με την απόρριψη δεν είναι καλό. Δεν πρέπει να μασάς με το ‘’φτύσιμο’’ όταν μεγαλώνεις. Αν το αντικείμενο του πόθου σου δεν είναι συντονισμένο με εσένα, φοβάσαι πως φταις εσύ. Όταν τα χρόνια περνάνε, τότε καταλαβαίνει πως η αποδοχή είναι το ζητούμενο».

Όπως είπε, έχει ζήσει και η ίδια απορρίψεις στη ζωή της.

«Δεν ήταν συχνό φαινόμενο και έτσι όταν έγινε, έγραψε. Το καλό με εμένα ήταν πως μπορούσαν να κανιβαλίσω αυτό το κομμάτι και γελούσα. Πλέον έχω γίνει πιο καθωσπρέπει. Αρχικά έχω γίνει γυναίκα, βαφόμουν 2 ώρες πριν έρθω. Παλιά θεωρούσα πως αυτά τα κάνουν οι γυναίκες κότες. Έτσι μεγάλωσα. Ήταν η εποχή της απελευθέρωσης αλλά περισσότερο για τους άντρες».

Δήμητρα Παπαδοπούλου:  «Στο σχολείο με πέταγαν έξω, όταν έκανα μια συγκεκριμένη πλάκα»

Αποκάλυψε πως μετά τους «Απαράδεκτους» που ο κόσμος την γνώριζε στον δρόμο, κόμπλαρε πολύ.

«Μπερδεύτηκα πολύ και δεν χάρηκα καθόλου τη επιτυχία τότε. Εγώ δεν πίστευα πως με αυτά που έγραφα θα μπορώ να βιοποριστώ. Στο σχολείο με πέταγαν έξω, όταν έκανα μια συγκεκριμένη πλάκα, και αργότερα η ίδια πλάκα μου έφερε λεφτά. Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο και με πήρε ο Μπέζος και μου είπε πως τον πήρε η μάνα του και τον ρώτησε ‘’πάντα έτσι θα παίζεις;’’. Μετά με πήραν από το κανάλι και μου είπαν μήπως να το αλλάξουμε(σ.σ τον γκέι ρόλο του Γιάννη Μπέζου) αλλά δεν ήθελα ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης. Ήταν μέσα στη ζωή μας αυτό. Με είχαν πάρει και από πανεπιστήμιο να πάω να μιλήσω γιατί δημιουργήθηκε μεγάλο ρεύμα με αυτόν τον ρόλο».

Δήμητρα Παπαδοπούλου:  «Θέλω να πω στη μυθοπλασία να σταματήσουμε λίγο με τη βία»

Τέλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, είπε πως πρέπει να κάνουμε focus στη θετική ενέργεια και έστειλε το δικό της μήνυμα στη μυθοπλασία.

 «Θέλω να πω στη μυθοπλασία να σταματήσουμε λίγο με τη βία γιατί ό,τι βλέπουμε γινόμαστε. Πρέπει να έχουμε λίγο τρυφερότητα και ρομαντισμό. Είμαι έτοιμη να ξαναγράψω για την τηλεόραση».

Τα πιο σημαντικά