Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
διάφοραΔήμητρα Ματσούκα: «Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, δεν ήμουν καθόλου...

Δήμητρα Ματσούκα: «Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη»

Η Δήμητρα Ματσούκα στις πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία λίγων συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Η τηλεόραση του Alpha συνάντησε την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η ίδια προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλή.

Δείτε το βίντεο:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ φιλικά. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο», ήταν όσα θέλησε να μοιραστεί σε σχέση με τον γάμο της η Δήμητρα Ματσούκα.


Ο κρυφός γάμος Δήμητρας Ματσούκα-Πέτρου Κόκκαλη

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητα Ματσούκα παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στον Άγιο Ιωάννη Ραγκαβά στην Πλάκα, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Είχαν καταφέρει να κρατήσουν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους, ο οποίος αποκαλύφθηκε αφού… ήταν εν εξελίξει. Ακολούθησε τραπέζι στον Διόνυσο στο οποίο παραβρέθηκαν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Τα πιο σημαντικά