Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΔήμητρα Ματσούκα για Κόκκαλη: «Τον Πέτρο τον φωνάζω Τζιμ Μόρισον»

Δήμητρα Ματσούκα για Κόκκαλη: «Τον Πέτρο τον φωνάζω Τζιμ Μόρισον»

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ η Δήμητρα Ματσούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός που ξεχωρίζει για τον αινιγματικό ρόλο της στις Ψυχοκόρες, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το πολιτικό κόμμα ”Κόσμος”

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ η Δήμητρα Ματσούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός που ξεχωρίζει για τον αινιγματικό ρόλο της στις Ψυχοκόρες, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το πολιτικό κόμμα ”Κόσμος”.

Τι δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα για τον Πέτρο Κόκκαλη

Γνωριστήκατε τυχαία, όπως έχεις πει, με τον Πέτρο σε μια οικολογική εκδήλωση στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση. Πότε ήταν;

Τον Νοέμβριο του 2016. Είχα πάει με μια φίλη μου και την 9χρονη κόρη της σε μια εκδήλωση της Οργάνωσης Γη, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος ο Πέτρος. Είχαν εκπαιδευτικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα εκεί για σχολεία, συλλογική κουζίνα όπου έτρωγαν, έδειχναν στα παιδιά καλλιέργειες, ντοματάκια, ραπανάκια… και σε έναν πάγκο της λαϊκής που είχαν στήσει με μικροπαραγωγούς τον είδα πρώτη εγώ.

Άρα ισχύει αυτό που λένε ότι η γυναίκα επιλέγει.

Εγώ την ακούω σοβαρά αυτή τη θεωρία, απλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα προσεγγίσω κάποιον, γιατί συνήθως με προσέγγιζαν. Με τον Πέτρο δεν συνέβη αυτό. Τον πλησίασα πρώτη εγώ, τα υπόλοιπα ήρθαν όμορφα και αβίαστα. Είχα μάθει να κάνουν την πρώτη κίνηση και όχι να την κάνω εγώ, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά. Δεν είχα ποτέ αισθανθεί ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα.

Τι σε γοητεύει στον Πέτρο;

Στην αρχή η εμφάνισή του, η φωνή του. Τον φωνάζω «Τζιμ Μόρισον» γιατί του αρέσουν οι Doors και χορεύει πολύ ωραία σαν εκείνον. Γελάει με αυτό, με θεωρεί λίγο τρελή. Πολύ σύντομα εκτίμησα την παιδεία του, την ευφυία του, την καλή του καρδιά. Έχει μια σπάνια ικανότητα να βλέπει την ουσία, μια απλότητα που μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνήθειές του με ευχαριστούν, σχεδόν με συγκινούν. Ο τρόπος που έχει επιλέξει να ζει ιδιωτικά, αλλά και αυτό που επιλέγει να δείχνει έξω είναι ενδεικτικά της ποιότητάς του. Δυσφορώ με όλα αυτά τα ξενοδοχεία, τις πισίνες, τα φαγητά, τα ακριβά ρούχα που κοινοποιούν στα social media

Τα πιο σημαντικά