Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΔήμητρα Λιάνη: «Δεν είμαι καλά οικονομικά, η οικογένεια Παπανδρέου μου πήρε τη...

Δήμητρα Λιάνη: «Δεν είμαι καλά οικονομικά, η οικογένεια Παπανδρέου μου πήρε τη μισή σύνταξη, παίρνω 870 ευρώ»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, την προηγούμενη χρόνια, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Οι οικονομικές δυσκολίες της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα και μιλάω πάλι σε προσωπικό επίπεδο και δεν μου αρέσει. Φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή είναι 870 ευρώ, δεν έχει αλλάξει αυτό, γιατί χρωστάω και στην εφορία και μου κρατάει η Νίμπλουμ (η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου) τη μισή. Μοιράζομαι με τη Νίμπλουμ τη σύνταξη του Ανδρέα, την οποία Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος, γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση, στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο”.

Ερωτηθείσα για το αν λαμβάνει κάποιο ποσό από τα ενοίκια των σπιτιών, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου απάντησε “το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία, γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με ‘κυνήγησαν’ πολιτικά. Όλα αυτά δεν οφείλονται στην κακή μου μοίρα ή τύχη, οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια”.

Όσον αφορά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, τη χαρακτήρισε ως “ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του πατέρα του”.

Όπως επεσήμανε “όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Εμείς το έχουμε δει αυτό! Πιστεύω ότι πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει, βέβαια η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα στην ελληνική κοινωνία” και είχε προβλέψει πως θα ήταν εκείνος ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών.

“Πιστεύω ότι θα βγει ο Γιώργος γιατί έχει ‘λαγούς’ μέσα, οι οποίοι θα παραιτηθούν. Δεν ήθελε ο Ανδρέας τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ”, κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.Τα πιο σημαντικά