Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
διάφοραΔήμητρα Κατσαφάδου: Η κατάθλιψη, η οικογένεια που την αποκλήρωσε και το παιδί...

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η κατάθλιψη, η οικογένεια που την αποκλήρωσε και το παιδί που υιοθέτησε

Ο λόγος που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, η ψυχική διαταραχή και το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή, από την οποία έπασχε, αλλά και για το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει.

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανοίχτηκε για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει.

Όπως εξήγησε αρχικά, η οικογένειά της την αποκλήρωσε, όταν παραιτήθηκε από την φαρμακευτική εταιρεία, στην οποία εργαζόταν.

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί -έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά-, η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα ούτε στο σπίτι μου. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου, μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος μου και μου έφερνε φαγητό, γιατί ήμουν ολομόναχη», δήλωσε η επιχειρηματίας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει και όπως είπε, σκοπεύει να υιοθετήσει και άλλα παιδιά. «Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Για αρχή, μου έβγαλαν την ψυχή. Αν το κοριτσάκι αυτό, έχει αδερφάκι, θα το υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

Τέλος, μίλησε για την διαταραχή που πέρασε και εξήγησε πώς την ξεπέρασε. «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Τα πιο σημαντικά