Δήμητρα Γαλάνη: Η απάντησή στις κατηγορίες ότι θέλησε να διαλύσει συσσίτιο λόγω κορονοϊού

26 Νοεμβρίου, 202011:31 ΜΜ
More videos

Η Δήμητρα Γαλάνη απάντησε το απόγευμα της Πέμπτης μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook στον… πανικό που επικράτησε στα social media. Στα σχόλια που κυκλοφορούν σήμερα για εκείνη, την κατηγορούν ότι κατήγγειλε στην Αστυνομία συσσίτιο για συνωστισμό.

Συγκεκριμένα, της καταλογίζουν ότι κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να διαλυθεί ο συνωστισμός που είχε δημιουργηθεί σε μέρος κοντά στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας όπου μοιραζόταν φαγητό σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, αφού πρώτα τους ρώτησε αν έχουν άδεια για αυτό που κάνουν.

Η αρχή έγινε από ένα post του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, από τη δομή “ο άλλος άνθρωπος” χωρίς να κατονομάζει τη τραγουδίστρια αλλά γράφοντας τα αρχικά της Δ.Γ.

Αμέσως μετά τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, με χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την Δήμητρα Γαλάνη.

Γαλάνη

Γαλάνη
Γαλάνη
Γαλάνη

Η ερμηνεύτρια εξέφρασε τη θέση της, περιέγραψε τα γεγονότα από τη δική της πλευρά και διέψευσε κατηγορηματικά ότι κάλεσε τις Αρχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δήμητρας Γαλάνη

Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.

Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου.

Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός.

Δήμητρα Γαλάνη

Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου.

Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News