Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
επικαιρότηταΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Στις Μαλδίβες» - Ο πραγματικός λόγος που δεν ήταν στα...

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Στις Μαλδίβες» – Ο πραγματικός λόγος που δεν ήταν στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Μετά τις πολύμηνες διακοπές της η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε πια στην πραγματικότητα της Αθήνας και… ξεκίνησε τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές γιατί καιρός ήταν να ξεκαθαρίσει κάποια πραγματάκια! Το πρωί της Πέμπτης 14/9, λοιπόν, στην εκπομπή Happy Day μίλησε πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον σύντροφό της αλλά και για τον λόγο που δεν ταξίδεψε στις Μαλδίβες στα γενέθλια της κολλητής της, Ιωάννας Τούνη!
Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Όσον αφορά την επανασύνδεση με τον σύντροφό της δήλωσε: «Όταν χώρισα πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, πιο πολύ αυτό που με πόναγε είναι ότι έβλεπα κι εκείνον ότι δεν είναι καλά. Θα ήθελα γενικότερα να λέω και κάποια παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία του κόσμου. Στα γενέθλιά μου του είπα δεν με ενδιαφέρει εγώ θα σε ανεβάσω.

Σχετικά με την φιλία της με τον Ιωάννα Τούνη, την απουσία της από τα γενέθλιά της στις Μαλδίβες και την βάπτιση του νουνίτο αποκάλυψε: «Στις Μαλδίβες πηγαίνεις τον χειμώνα, τώρα έχει μουσώνες, δεν είναι ο καιρός καλός. Εκείνο το διάστημα ήμασταν κι εκτός, λείπαμε. Δεν ξέρω κιόλας πως της την βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Η Ιωάννα έχει διάθεση και όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης είναι πιο αγχωμένος σαν γονιός, πολύ μπουμπούκος. Η Ιωάννα είναι πιο της περιπέτειας. Νονά έχουμε πει είναι η Στέλλα Πάσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Έτσι και δεν τους στεφανώσω, όμως, θα τους πετάω κουφέτα»

Έτοιμη να γίνει μητέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

«Νιώθω ότι έχω φτιάξει την οικογένειά μου με τον άνθρωπο, που είμαι και έχουμε την Άιζα και την Κιάρα που τα θεωρώ παιδιά μου. Ειδικά την Άιζα νομίζω νομίζω ότι την έχω γεννήσει. Ναι, θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν σου κρύβω όμως ότι με τρομάζει.

Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει, με τρομάζει και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μάνα και αν μπορώ να δώσω όσα πρέπει να δώσεις σε ένα παιδί, μαζί με όσα γυρνάνε στο μυαλό μιας γυναίκας για να κάνει ένα παιδί. Από τη μία έχω πει: ”Ναι, άντε να κάνουμε”, αλλά μετά με πιάνει και λέω…”όχι, όχι νομίζω πως δεν”.

Από την άλλη μου αρέσει πώς περνάω με τον άνθρωπό μου, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο, απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Έχουμε τις δουλειές μας, κάνουμε τα πάντα, οπότε δεν είμαι σίγουρη για το εάν θέλουμε να κάνουμε παιδιά, ακόμα τουλάχιστον», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε πρόσφατο story που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Τα πιο σημαντικά