Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Πληρώνουμε γυναίκα για να μεταφέρει τον αδερφό μου στο σχολείο»

13 Δεκεμβρίου, 20216:40 ΜΜ

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα το πρωί (13/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για το bullying που δέχεται ο αδελφός της στο σχολείο που πηγαίνει στη Κρήτη, το γνωστό μοντέλο τοποθετήθηκε εκ νέου για τα όσα έχουν συμβεί και ξέσπασε για τις απειλές που έχει αρχίσει να δέχεται από εκείνη τη μέρα.

«Ο αδερφός μου είναι δώδεκα ετών. Έχει μετακομίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο με την μητέρα μας στην Κρήτη. Έχω βίντεο να τον κυνηγάνε και να τον κλωτσάνε. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι ότι άρχισαν να αντιδράνε οι οικογένειες των θυτών και να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες για να τα καλύψουν, δήλωσε αρχικά το μοντέλο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: Εγώ δεν ανέφερα κανέναν άνθρωπο και αν τους δω αυτούς τους γονείς δεν τους αναγνωρίζω… Με το που μίλησα έμαθα κι άλλα πράγματα, άνοιξαν κι άλλα στόματα και είπαν ότι και τα δικά τους παιδιά έχουν δεχτεί σωματική βία.. Χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα, ούτε στην περιοχή ούτε στο σχολείο, πριν καλά καλά τελειώσει η εκπομπή υπήρξαν αντιδράσεις. Πήγε ο πατέρας αυτός και εκφόβισε τη μητέρα μου στη δουλειά της…».

Λίγο αργότερα, βγήκε να μιλήσει τηλεφωνικά ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Αλέξανδρος Κόπτσης και η Δήμητρα Αλεξανδράκη του έθεσε κάποια ερωτήματα.

Μάλιστα, σε ένα σημείο ανέφερε πως πλέον πληρώνουν γυναίκαι για να μεταφέρει τον αδερφό της από και προς το σχολείο, καθώς φοβούνται για τη σωματική του ακεραιότητα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News