Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔήμητρα Αλεξανδράκη για το Ινστιτούτο που εξαπατούσε πελάτες: «Έχω χάσει τον ύπνο...

Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Ινστιτούτο που εξαπατούσε πελάτες: «Έχω χάσει τον ύπνο μου»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για γνωστό κέντρο αισθητικής που εξαπατούσε πελάτες αλλά και εργαζόμενους. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, influencer που διαφήμιζε το ινστιτούτο, ξέσπασε σε κλάματα αρνούμενη πως γνώριζε οτιδήποτε.

Οι καταγγελίες κατά του κέντρου αισθητικής προκαλούν αίσθηση. Γίνονται τόσο από πελάτες που έχασαν τα χρήματά τους όσο και από εργαζόμενους. Πελάτισσα κατήγγειλε ότι της ζήτησαν να προπληρώσει πρόγραμμα αλλά δεν εξυπηρετήθηκε ποτέ και το ινστιτούτο αρνήθηκε να της επιστρέψει τα χρήματά της, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είτε τους απέσπασαν τεράστια χρηματικά ποσά ή τους προκάλεσαν σωματικά τραύματα!
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ένα από τα πρόσωπα που το εν λόγω ινστιτούτο είχε «χρησιμοποιήσει» για την προώθηση των υπηρεσιών του. Η ίδια μίλησε σήμερα (28.02.2023) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρνήθηκε ότι γνώριζε, λέγοντας πως έχει χάσει τον ύπνο της και πως της έχουν σκάσει τα λάστιχα εξαιτίας της υπόθεσης!

«Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο, δοκίμασα υπηρεσίες που τα έδειξα κιόλας στο Instagram. Δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι που να μην έχω δοκιμάσει ειδικά στα άτομα που με εμπιστεύονται. Πραγματικά, δεν κοιμάμαι εξαιτίας αυτών των ανθρώπων. Έχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους δύο μήνες.
Έχω ξεκινήσει και κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Πήγα και δοκίμασα τις υπηρεσίες τους και ήταν όλα τέλεια, ένα υπέροχο ιατρείο, όλα μια χαρά. Ο γιατρός μου έκανε ενέσιμα, δεν θα έδειχνα ποτέ κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει.

Απαιτώ να τους επιστρέψουν τα χρήματα σε όσες γυναίκες είναι δυσαρεστημένες. Με ξεγέλασαν αλλά υπάρχουν γυναίκες που πήραν τα χρήματα πίσω τους. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να πάω στο εξοχικό τους στην Αράχωβα» είπε αρχικά.

«Δεν έχω εξαπατήσει κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: “θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό”» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ξεσπώντας σε κλάματα.

Τα πιο σημαντικά