Δημιούργησε σκίτσα εμπνευσμένα από τον θάνατο και την αγάπη για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη.

19 Δεκεμβρίου, 2016 5:15 ΠΜ
More videos

Η Haenuli είναι σχεδιάστρια μόδας με ένα μικρό εμπορικό σήμα και επίσης καλλιτέχνιδα. Το καλύτερο χόμπι της είναι η ζωγραφική και κάνει δημιουργικά πράγματα. Ωστόσο, δεν περίμενε να έχει τόση υποστήριξη σε μερικά από τα σχέδιά της.

Η ίδια αναφέρει: «Όταν επισκέφτηκα το μουσείο Ορσέ του Παρισιού, είδα πολλά έργα ζωγραφικής αλλά ο πίνακας «Νεαρό κορίτσι και ο άγγελος του θανάτου» της Μαριάν Στόουκς» για το πώς μοιάζει ο θάνατος, ξεχώρισε για μένα. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς ο θάνατος και η κατάθλιψη ήταν μηνύματα και μεταφορές. Έχουν παρουσιαστεί με διάφορους τρόπους και μορφές μέσα από το πέρασμα του χρόνου.»

«Αυτό μου έδωσε τόση πολύ έμπνευση να αντιμετωπίσω την δική μου κατάθλιψη. Σκέφτηκα τους φίλους που έχασα, τις ραγισμένες καρδιές και τις δύσκολες στιγμές που βίωσα. Ήθελα να αποδεχτώ την κατάθλιψή μου και ξεκίνησα να ζωγραφίζω με σύντομα μηνύματα.»

«Ακόμη και τα σκοτεινά πράγματα μπορούν να δώσουν άνεση και συχνά η κατάθλιψη είναι η περίεργη άνεση που ξέρουμε όλοι. Ελπίζω να απολαύσετε τα σχέδιά μου.»

Το βιβλίο της Haenuli θα δημοσιευθεί σύντομα.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εικόνες της.

Instagram

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram

 

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram
Instagram

Instagram
Instagram

 

Instagram
Instagram

[Facebook] [Instagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: