Δημιούργησαν την πιο ασφαλή κλειδαριά στον κόσμο για ποδήλατα όταν έπεσαν οι ίδιοι θύματα

31 Ιουλίου, 2017 5:05 ΠΜ
More videos

Ο Μάικλ είναι ένα από τα πολλά θύματα κλοπής ποδηλάτου. Συναντήθηκε με τους φίλους του και αργότερα συνειδητοποίησε πως του έκλεψαν το ποδήλατο για δεύτερη φορά. Κατάλαβε πως η κλειδαριά είχε κοπεί και ένιωσε ακόμη χειρότερα. Έπειτα, ανησυχούσε συνεχώς για αυτό και μιλώντας με φίλους του, ανακάλυψε πως και εκείνοι ανησυχούσαν για τα δικά τους ποδήλατα.

Ο Μάικλ εξηγεί: «Αποφασίσαμε ότι ως ομάδα με διαφορετικές δεξιότητες: μηχανικοί, επαγγελματίες μάρκετινγκ και σχεδιαστές, μπορούμε να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό. Έτσι δημιουργήσαμε μια Έξυπνη Κλειδαριά. Θέλαμε να σταματήσουμε την κλοπή των ποδηλάτων και να μπορούμε να τα παρακολουθούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό θα ήταν ένα σημαντικό έργο, αλλά αφιερώσαμε δύο χρόνια ώστε να πρωτοτυπήσουμε, να σχεδιάσουμε, να δοκιμάσουμε, να διαλύσουμε και να προσπαθήσουμε ξανά.»

«Το τελικό αποτέλεσμα μετά από ξενύχτια, σκληρή δουλειά και κόπο, ήταν ένα προϊόν για το οποίο είμαστε περήφανοι. Πιθανότατα είναι η ασφαλέστερη κλειδαριά στον κόσμο. Κατασκευάστηκε με σκληρό περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα, με ανίχνευση GPS έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το ποδήλατό σας παγκοσμίως, αισθητήρες κίνησης για να ειδοποιηθείτε για κάποια ύποπτη δραστηριότητα και συναγερμό 110 ντεσιμπέλ για να ειδοποιηθούν όσοι βρίσκονται τριγύρω.

Θα θέλαμε να φέρουμε αυτόν τον στόχο πιο κοντά στην υλοποίησή του. Έτσι, ξεκινήσαμε με το Kickstarter και θα εκτιμούσαμε όσους μας βοηθήσουν ή μας υποστηρίξουν.

Βοηθήστε να σταματήσουν οι κλοπές ποδηλάτων!

Μερικές ιδέες και σχέδια που είχαμε μέχρι το τελικό αποτέλεσμα

kickstarter.com

Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών, με τα διάφορα πρωτότυπά τους

kickstarter.com

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως λειτουργεί η ασφαλέστερη κλειδαριά ποδηλάτων στον κόσμο.

[kickstarter.com]

Ακολουθήστε μας στο facebook: