Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔηλαδή ακούει κανείς τι είπε ο Σοϊλέδης για το Survivor και η...

Δηλαδή ακούει κανείς τι είπε ο Σοϊλέδης για το Survivor και η ζωή στο ριάλιτι συνεχίζεται κανονικά;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες για το Surviror All Star, με την έντονη αποδοκιμασία του κοινού να έχει ξεσπάσει, ιδίως μετά την αποκάλυψη του φαγητού που ο Ηλίας Γκότσης παρήγγειλε, την οποία ο ίδιος διαψεύδει, αλλά και τις φήμες για αρκετούς ακόμη παίκτες που λαμβάνουν τροφή να πληθαίνουν.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο από την πρώτη στιγμή είχε προβληθεί ως το πιο σκληρό, με την εικόνα των παικτών να μένουν νηστικοί και να λιποθυμούν από την πείνα, μην έχοντας ενέργεια να το χαρακτηρίζει.

Ωστόσο, όσο οι μήνες περνούν υπήρξαν αποβολές για επαφή με την Ελλάδα και τη χρήση κινητών τηλεφώνων, με αποκορύφωμα εκείνη του Ηλία Γκότση, ο οποίος, όπως υποστήριξε η παραγωγή, λάμβανε κρυφά φαγητό αλλά και το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που δείχνει παίκτες από προηγούμενο κύκλο να τρώνε φαγητό από ντελίβερι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα νέα απογοήτευσαν τους τηλεθεατές για τους οποίους έχει χαθεί η αξιοπιστία, αφού, όπως οι περισσότεροι δηλώνουν, είναι απολύτως φυσιολογικό να τραφούν οι παίκτες ώστε να αγωνιστούν αλλά, τουλάχιστον, να μην παρουσιάζεται ως τόσο σκληρό και αυστηρό στους κανόνες.

Μάλιστα, μια ακόμη αποκάλυψη ήρθε για να προσθέσει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά. Πρόκειται για εκείνη του πρώην παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» ανέφερε: «Υπήρχαν κάποιες στιγμές στο Survivor που και να έχανες στο παιχνίδι, επειδή μπορεί να ήταν δύσκολη η ημέρα ή τα γυρίσματα, σου έλεγαν “άντε, σήμερα θα σου χαρίσουμε ένα μπολάκι ρύζι για να φας, γιατί έχεις πεθάνει στο γύρισμα 12 ώρες”. Υπήρχε αυτό σαν ενδεχόμενο»

Δες το βίντεο παρακάτω:
Τα πιο σημαντικά