Δίκη Φιλιππίδη: «Ζωτικά όργανά του δεν λειτουργούν» – «Δεν είναι ο Λάκης ο γλυκούλης που κατηγορείται»

28 Μαρτίου, 2022 11:27 ΜΜ
More videos

Με το θέμα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα 28/03) ασχολήθηκε και η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, μεταδίδοντας τις πληροφορίες της, αναφέρθηκε σε μια δήλωση την οποία φέρεται να έκανε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με αυτή τη δήλωση, ζωτικά όργανα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν λειτουργούν.

«Υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα στον κύριο Δημητρακόπουλο και στον κύριο Μίντζια αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες δηλώσεις από την πλευρά του κυρίου Δημητρακόπουλου. Ο κύριος Δημητρακόπουλος είπε ότι “ζωτικά όργανα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν λειτουργούν” και θα προσκομίσει στοιχεία στο δικαστήριο» είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Αυτό για να δείξει ότι δεν είναι καλά στην υγεία του. Για να μπορέσει, προφανώς, να αποφύγει κι όλα τα σχόλια, όπως όλοι κάνουμε, βλέποντας τον Πέτρο Φιλιππίδη» τόνισε η δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα ενώ σε άλλο σημείο, ανέφερε πως υπήρξε ακόμα μια ένταση.

Η δεύτερη ένταση της δίκης φαίνεται να σημειώθηκε ανάμεσα στην συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Μπακιρτζίδου και τον Αλέξανδρο Μίτζια ο οποίος τόνισε στην πρώτη: «Δεν είναι ο Λάκης ο γλυκούλης που κατηγορείται κυρία μου».

Δείτε το βίντεο: