Δίκη Χρυσής Αυγής – «Δεν είναι αθώοι»: Μηνύματα στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και στον Λευκό Πύργο

5 Οκτωβρίου, 2020 11:10 ΠΜ
More videos

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων πρόκειται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει την απόφασή του για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του επί της ενοχής ή μη των κατηγορούμενων για εγκληματική οργάνωση, θα δώσει μία απάντηση σε ένα κρίσιμο μεγάλης νομικής και κοινωνικής αξίας ερώτημα που θα έχει επίδραση στον παρόντα και σε μελλοντικό χρόνο.

Το απόγευμα της Κυριακής, τμήμα του κτιρίου της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, στη Συγγρού, φωταγωγήθηκε με το μήνυμα “Σιγά Μη Φοβηθώ”, ενόψει της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Το μήνυμα “Σιγά Μη Φοβηθώ” είναι στίχοι από το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα, που είχε διασκευάσει ο δολοφονημένος Παύλος Φύσσας.

Ανάλογη δράση έλαβε χώρα και στη Θεσσαλονίκη. “Δεν είναι αθώοι – Οι ναζί στη φυλακή”, έγραφε το μήνυμα στον Λευκό Πύργο και το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως, η συγκεκριμένη δράση ανήκει στην Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης ενώ την Τετάρτη, ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης, υπάρχει κάλεσμα για μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Δείτε εικόνες:

ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ
ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ
ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΝ
ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: