Δικηγόρος φαντάρων που κακοποίησαν τον σκύλο: «Δέχονται τρομερό bullying»

26 Μαρτίου, 20183:39 ΜΜ
More videos

Αποτροπιασμό προκάλεσε το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει δύο φαντάρους να πετούν έναν σκύλο σε γκρεμό. Ήδη το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

Ο γενικός διευθυντής του enikos.gr Μάνος Νιφλής επικοινώνησε με τον δικηγόρο των δραστών, Θωμά Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι “τα δύο παιδιά εκφράζουν την ειλικρινή τους μεταμέλεια”.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει πως οι στρατιώτες φρόντιζαν τον συγκεκριμένο σκύλο καθημερινά πριν από το περιστατικό και πως ό,τι συνέβη ήταν μια απερίσκεπτη πράξη εκ μέρους τους.

Επίσης, είπε ότι οι δύο οπλίτες δέχονται τρομερό bullying και απειλές τόσο μέσω των κινητών τηλεφώνων τους όσο και στα social media.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των δραστών μίλησε και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8

Ακούστε όλα όσα είπε:

Σε δήλωσή τους στην ιστοσελίδα paramythia-online.gr οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του περιστατικού αναφέρουν: «Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας. Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων. Νικόλαος Τζούνας Γεώργιος Χαρίτος»

Πηγή: enikos.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News