Δικαστής άφησε σκύλο ελεύθερο μέσα στο δικαστήριο για να διαλέξει τον αληθινό του ιδιοκτήτη

11 Ιανουαρίου, 20231:13 ΜΜ

Ένα στιγμιότυπο της εκπομπής “Judge Judy” δείχνει δύο πλευρές να ισχυρίζονται πως έχουν τον ίδιο σκύλο, τον Μπέιμπι Μπόι.

Η δικαστής Τζούντι αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος να προσδιοριστεί ο πραγματικός του ιδιοκτήτης, είναι να αφήσει το λευκό κανίς ελεύθερο στο δικαστήριο, για να διαλέξει τον σύντροφό του.

Η δικαστής Τζούντι αναλαμβάνει μία υπόθεση ενός σκύλου, του Μπέιμπι Μπόι, αγνώστου ιδιοκτήτη.

Η εναγόμενη ισχυρίζεται ότι βρήκε τον σκύλο στο δρόμο.

Η κατηγορούμενη βρίσκεται στα δεξιά, ενώ ο ενάγων στο κέντρο.

Η κατηγορούμενη είναι μια γυναίκα, που ισχυρίζεται πως βρήκε τον σκύλο στο δρόμο. Ο ενάγων από την άλλη, ισχυρίζεται ότι ο σκύλος ανήκει στον ίδιο.

Η εναγόμενη προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λέγοντας πως ο σκύλος δεν ανήκει στον άντρα, αφού ο κτηνίατρος της είπε ότι ο δικός της σκύλος έχει διαφορετική ηλικία από αυτή που δηλώνει εκείνος.

Όταν έφεραν τον σκύλο στο δικαστήριο, η δικαστής Τζούντι είπε: “Κυρία, ακούστε με προσεκτικά. Αφήστε κάτω τον σκύλο! Αφήστε κάτω τον σκύλο”.

Όταν εκείνος αφέθηκε στο πάτωμα, έτρεξε κατευθείαν στον άντρα. Η γυναίκα προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, λέγοντας πως αυτό κάνει με όλο τον κόσμο, όμως η δικαστής ανέφερε πως ο Μπέιμπι Μπόι μόλις διάλεξε τον γονιό του.

Το επεισόδιο βγήκε στον αέρα το 2012, αλλά “ανέβηκε” στο διαδίκτυο μόλις πρόσφατα.

Η δικαστής Τζούντι αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος να προσδιοριστεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης, είναι να αφήσουν τον σκύλο να διαλέξει μόνος.

Μια γυναίκα έφερε τον Μπέιμπι Μπόι στο δικαστήριο και η δικαστής Τζούντι της είπε να τον αφήσει κάτω.

Εκείνος έτρεξε αμέσως στον άντρα και η υπόθεση έκλεισε.

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News