Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔικαστική 'νίκη' για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουσουλού...

Δικαστική ‘νίκη’ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουσουλού και Κουτσελίνη

Έγινε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά των Πέτρου Κουσουλού, Ζήνας Κουτσελίνη, εφημερίδας ΜΠΑΜ και του τηλεοπτικού σταθμού STAR

Δικαστική απόφαση υπέρ της κατάφερε να αποσπάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία αιτήθηκε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, κατά του Πέτρου Κουσουλού και της Ζήνας Κουτσελίνη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, “έγινε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής της κ. Πισπιρίγκου κατά των Πέτρου Κουσουλού, Ζήνας Κουτσελίνη, εφημερίδας ΜΠΑΜ και του τηλεοπτικού σταθμού STAR για το σεβασμό των δικαιωμάτων της κυρίας κατηγορουμένης και την παύση των καθημερινών παρανομιών εις βάρος της, κατά παράβαση των όσων προβλέπουν οι νομοθετικές διατάξεις για το τεκμήριο αθωότητός της και την παύση της δημοσιοποιήσεως απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας και της εν γένει προσβολής της προσωπικότητός της”.

Επιπλέον, ο κ. Κούγιας προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές σε ΜΜΕ και όχι μόνο, βάσει μιας απόφασης της Προέδρου Πρωτοδικών, κ. Θωμά, η οποία αναμένεται να εκδοθεί αύριο και επίσημα.

Όλα αυτά λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογηθεί την Τετάρτη (16/11) για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, συνεχίζοντας να αρνείται όσα της αποδίδονται για τους θανάτους των κοριτσιών.

Τα πιο σημαντικά