Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔιέρρευσε 57 χρόνια μετά: Η παθιασμένη φωτό Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, αγκαλιά στο...

Διέρρευσε 57 χρόνια μετά: Η παθιασμένη φωτό Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, αγκαλιά στο γλέντι του γάμου τους

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση του γάμου της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που έγινε στους Δελφούς τον Γενάρη του 1965, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έζησε ένα μεγάλο και παράφορο έρωτα με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος ξεκίνησε από μια αντιπάθεια στη δραματική σχολή. Ο έρωτάς του γεμάτος πάθος, ένταση, τσακωμούς κατέληξε σε γάμο στις 18 Ιανουαρίου του 1965 και έτσι έγινε το εθνικό ζευγάρι της Ελλάδας, με τον κόσμο να λατρεύει να τους βλέπει και να μαθαίνει τα πάντα για την κοινή τους ζωή.

Μια μέρα πριν το γάμο το ζευγάρι είχε θέατρο οπότε η άφιξή τους στους Δελφούς ήταν επεισοδιακή. Ξεκίνησαν νύχτα από τη Αθήμα με ξεχωριστά αυτοκίνητα και μάλιστα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα να φτάσουν στο ξενοδοχείο «Βουζάς» όπου είχε κρατηθεί για τους νεόνυμφους, στις 5 τα ξημερώματα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγεται ότι ήταν σκεπτική σε όλο το δρόμο. Ωστόσο έλαμπε όταν έφθασε νύφη στην εκκλησία μέσα στο Givenchy νυφικό της που είχε ραφτεί στο ραφείο «Νίτσα» ακολουθώντας τις σαφείς οδηγίες του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο λόμπι του ξενοδοχείου Βουζάς και το ζευγάρι όπως θα δείτε στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το okmag από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου φαίνεται τρελά ερωτευμένο παρά το γεγονός ότι μετά το γάμο έγινε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους, όπως είχε εξομολογηθεί αργότερα η Αλίκη σε συνέντευξή της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αγκαλιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη δεξίωση του γάμου τους 57 χρόνια πριν

unnamed file

Στην γαμήλια δεξίωση, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έχει φορέσει ένα πράσινο βραδινό φόρεμα με διαφάνειες και κεντημένο με πούλιες και έχει βάλει λουλούδια στα μαλλιά της. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία του okmag, η Αλίκη κάθεται στην αγκαλιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και το νεόνυμφο ζευγάρι ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί!

1 1

Στην παραπάνω φωτογραφία ο γαμπρός Δημήτρης Παπαμιχαήλ απολαμβάνει το ποτό του στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έγινε η δεξίωση μαζί με τον φωτογράφο Κλεισθένη Δασκαλάκο.

Ο Κλεισθένης υπήρξε αποκλειστικός φωτογράφος της Αλίκης αλλά και καλός της φίλος, από το 1953 που γνωρίστηκαν, μέχρι το θάνατο της εθνικής μας σταρ, το 1996. Στο αρχείο του υπάρχουν χιλιάδες μοναδικές φωτογραφίες με όλους τους σταρ ξένους και εγχώριους από τη δεκαετία του ΄50 έως και τη δεκαετία του ΄80.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Κλεισθένη στο Instagram από τον γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όπως θα δείτε στον γάμο βρέθηκαν όχι μόνο συγγενείς και φίλοι αλλά και απλός κόσμος που λάτρευε το ζευγάρι, καθώς και ντόπιοι, με αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο.

Τα πιο σημαντικά