Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΔιέρρευσε 50 χρόνια μετά: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν η Ζωή Λάσκαρη...

Διέρρευσε 50 χρόνια μετά: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος

Άδοξο τέλος είχε η πολυσυζητημένη σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με τη Ζωή Λάσκαρη και ο λόγος διέρρευσε τώρα, σχεδόν πενήντα χρόνια μετά.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόου μπιζ της τότε εποχής. Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα από το 1970 έως το 1973 και η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ», του Γιάννη Δαλιανίδη.

Ωστόσο, ο έρωτας και το πάθος του ζευγαριού κατέληξε σε άδοξο χωρισμό, με την ηθοποιό να χωρίζει τον τραγουδιστή και εκείνος να περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή, την ώρα που ζούσε στιγμές δόξας στην καριέρα του.

62 960x960 1 1

Γιατί η ηθοποιός χώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο και ο ρόλος της Ματούλας

Η θρυλική Ματούλα, περσόνα του Κoλωνακίου και της Μυκόνου που έζησε το ζευγάρι όσο ήταν μαζί είχε εξιστορήσει πως έφτασε σε τέλμα η σχέση της Ζωής Λάσκαρη με τον «πρίγκιπα της πίστας» Τόλη Βοσκόπουλο.

«Το καλοκαίρι του ’73 είναι το σκοτεινό καλοκαίρι που γράφτηκε ο επίλογος της σχέσης τους. Τότε ο Τόλης είχε κλείσει μια σειρά συναυλιών στη Νέα Υόρκη. Ο Τόλης φοβόταν πολύ τα αεροπλάνα. Δεν ταξίδευε ποτέ. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε εγώ, ο Τόλης, η Ζωή και η Μάρθα Καραγιάννη με το πλοίο. Το ταξίδι κράτησε 30 μέρες, εκεί ο Τόλης θα έμενε δύο εβδομάδες και μετά θα επέστρεφε πάλι με το καράβι. Η Ζωή όμως έπρεπε να επιστρέψει πιο γρήγορα για να γυρίσει τον Αστερισμό της Παρθένου. Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατά κάποιον τρόπο εξαφανίζεται».

632 585x690 1

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μπήκε μέχρι και σε αεροπλάνο που το φοβόταν για να προλάβει τη Ζωή Λάσκαρη

Ο θρίαμβος του Τόλη στη Νέα Υόρκη γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η Ματούλα εξηγεί: «Εγώ ήμουν στην Ρώμη, όσο ο Τόλης ήταν στην Αμερική. Μου τηλεφωνεί μια μέρα η Ζωή και μου λέει “μάζεψε τα πράγματά σου και έλα επειγόντως στην Αθήνα, αποφάσισα να τελειώσει η ιστορία με τον Τόλη. Πρέπει να έρθεις και να πας στο αεροδρόμιο να τον παραλάβεις”. Έκανα ό,τι μου είπε η Ζωή. Τον περιμένω στο αεροδρόμιο και τον βλέπω να έρχεται στην αίθουσα σχεδόν συντετριμμένος. Συνέβησαν πολλά και τίποτα. Απλώς η Ζωή αποφάσισε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής και ποτέ δεν είπε στον Τόλη «χωρίζουμε». Απλώς εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και εκείνος τρελαινόταν ακόμη περισσότερο. Ακόμη και σε αεροπλάνο μπήκε, που τα έτρεμε, για να έρθει στην Αθήνα και να μάθει τι γίνεται.Τα πιο σημαντικά