Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔιέγραψε τον λογαριασμό της στο instagram η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία...

Διέγραψε τον λογαριασμό της στο instagram η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία – Τι ακριβώς συνέβη

Ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, οι οποίοι δεν αποχωρίζονται λεπτό ο ένας τον άλλον. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη φαίνεται πως βιώνουν τον απόλυτο έρωτα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα social media.

Το νεαρό ζευγάρι πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά, τις βόλτες και τα ταξίδια του και φαίνεται πως περνούν τέλεια μαζί.

latsios agelos gaia merkouri1

Διέγραψε ξαφνικά τον λογαριασμό της στο instagram η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία
Ωστόσο, λόγω πιθανότατα ότι τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει αρκετά πάνω τους ξαφνικά, η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από όλο αυτό και να διαγράψει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται η πραγματική αιτία που την έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση.

Πώς σχετίζεται η Γαία με τον Ματέο Παντζόπουλο

Αυτό που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι πως η Γαία, είναι κόρη της Δωρεθέας Μερκούρη, δηλαδή της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου. Η μητέρα της Γαίας δείχνει να έχει μεγάλη αδυναμία στον Άγγελο Λάτσιο, ενώ όπως όλα δείχνουν η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο αποτελεί απλά μία ιστορία του παρελθόντος μιας και πριν από λίγο καιρό ευχήθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της.

Όπως αναφέρει σημερινό 23/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, παρά το γεγονός ότι τα δυο παιδιά είναι ευτυχισμένα, όπως εξάλλου και οι γονείς τους, τους οποίους συνδέει στενή φιλία, λόγω της παλιάς σχέσης του Ματέο Παντζόπουλου με την Δωροθέα Μερκούρη, η σχέση αυτή έχει προβληματίσει έντονα την Ελένη Μενεγάκη.

Όχι ότι η παρουσιάστρια δεν την εγκρίνει, ακριβώς το αντίθετο αφού η Γαία είναι ένα πολύ καλό παιδί, κάτι που η Ελένη εκτιμά ιδιαιτέρως.

Όμως, η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες της κυρίως μετά την ανακοίνωση του Άγγελου και της Γαίας ότι οι δυο τους αναζητούν σπίτι στην Κηφισιά για να μείνουν μαζί. Η Ελένη πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί. Η Ελένη έχει αγωνία για το μέλλον του Άγγελου, μετά τις αποφάσεις που πήρε εκείνος.

Ο Άγγελος επρόκειτο να μετακομίσει στο Λονδίνο για σπουδές, κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει τελικά και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η σχέση του με την Γαία.

Η Ελένη, παρότι κατά κανόνα δεν παρεμβαίνει στα προσωπικά του νεαρού, έχει εκφράσει τις ανησυχίες της, κάτι που έχει δημιουργήσει αρκετές τριβές μεταξύ τους. Επί του παρόντος, πάντως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, καθώς Άγγελος και Γαία παραμένουν κυριολεκτικά αχώριστοι…

Τα πιο σημαντικά