Διέγραψαν την Παπαγγελή από τη ΝΔ επειδή είπε τους ΠΑΟΚτζήδες Βούλγαρους

20 Μαρτίου, 20182:15 ΜΜ
More videos

Στη διαγραφή της Ελλης Παπαγγελή προέβη η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το σχόλιό της περί «Βούλγαρων οπαδών του ΠΑΟΚ».

Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, η Ελλη Παπαγγελή τίθεται πλέον εκτός κόμματος, με τη Διοικούσα Επιτροπή της Θεσσαλονίκης να μιλά για «διχαστικές δηλώσεις» οι οποίες όπως αναφέρει «προσβάλλουν όλους τους Ελληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα».

«Οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η απάντηση της Έλλης Παπαγγελή για το σχόλιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα είπε χθες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, παρά την απολογητική της διάθεση σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα πριν την ανακοίνωση της διαγραφής της η Έλλη Παπαγγελή επιχείρησε να εξηγήσει τι εννοούσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν σχολίασε ότι σε περίπτωση επιστράτευσης «θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Όπως ανέφερε στο facebook:

«Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο. Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα “βάζει” με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας. Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».

H ανάρτηση της που την οδήγησε στην διαγραφή από την ΝΔ:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News