Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Διδάσκω Survivor»: Ο Σπύρος Μαρτίκας την ψώνισε «τελείως» και έδειξε το πραγματικό...

«Διδάσκω Survivor»: Ο Σπύρος Μαρτίκας την ψώνισε «τελείως» και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο

“Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue” ανέφερε ο Μαρτίκας στο Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε τον καθιερωμένο λόγο του στο Survivor , μετά την συντριπτική του επικράτηση στο χθεσινό αγώνισμα ανάμεσα στους Έλληνες και στους Τούρκους παίκτες και στη συνέχεια θεώρησε ότι σταμάτησε η καταγραφή και εκφράστηκε κάπως διαφορετικά.

«Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Στην συνέχεια δεν γνώριζε ότι η κάμερα συνέχισε να τον καταγράφει κι είπε με διαφορετικό στυλ. «Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μαλ…α! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει.

Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue» ανέφερε ο Μαρτίκας, δείχνοντας να απολαμβάνει πάρα πολύ τα σχόλια που έκανε νωρίτερα και τα οποία φανέρωσαν ξεκάθαρα πόσο στρατηγικά παίζει στο Survivor με το να «ρίχνει» τους συμπαίκτες του στις προσωπικές του συνεντεύξεις.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά