Διαζύγιο «βόμβα»: Χωρίζει η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας

29 Μαΐου, 20236:30 ΜΜ

H Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας παίρνουν διαζύγιο, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε.

δημοσιογράφος και ο χειρούργος, αποφάσισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι δυο τους έχουν χωρίσει «βελούδινα» εδώ και λίγους μήνες και ζουν πλέον σε χωριστά σπίτια.

Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας εδώ:

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Τρέμη ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Ο Νίκος Νικητέας με τον οποίο η ίδια πήρε διαζύγιο, είναι χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (γεννήθηκε το 1961).

«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολύ ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. Εγινε. Ενα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο. Ο,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση. Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας. Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων» είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξη της η Όλγα Τρέμη.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News