Οικογένεια έσωσε ελάφι που είχε πέσει στην θάλασσα και πνιγόταν

9 Ιουλίου, 2018 10:16 ΜΜ
More videos

Μια οικογένεια από την Ουάσινγκτον βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και κατάφερε να σώσει ένα ελάφι που πήδηξε στην θάλασσα και παρασύρθηκε από το ρεύμα.

Ο Ντρου Μακ Γουάιτερ δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook με τον τίτλο “Ο Μπάμπι έχασε την οικογένειά του και προσπαθούσε απελπισμένα να βγει από την θάλασσα.”

“Μπορέσαμε να ειδοποιήσουμε μια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών και να σώσουμε το ελάφι πριν να είναι αργά”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

BREAKING NEWS: Bambi lost its family and hopelessly swam out to sea in treacherous waters. Thankfully we were able to mobilize the Terri Jimmy beach house emergency response team and rescue this doe just before it was too late. Launched the boat, saved the victim, returned to the safety of the forest. Great success. Nice work team.

Δημοσιεύτηκε από Drew McWhirter στις Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Στο βίντεο φαίνονται 2 άντρες πάνω σε μια βάρκα να επιταχύνουν για να φτάσουν κοντά στο μικρό ελάφι που πάλευε να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από το νερό.

Αφού μετακινήθηκαν πολλές φορές οι άντρες μπόρεσαν να πλησιάσουν το ελάφι και ο ένας από αυτούς κατάφερε να το πιάσει από τον λαιμό.

Η οικογένεια Μακ Γουάιτερ κατάφερε να σώσει το ελάφι και να το μεταφέρει στο νησί Καμάνο.

Η οικογένεια μετέφερε το ελάφι στην φύση και το άφησε ελεύθερο. 

Στην αρχή το ελάφι δεν κουνήθηκε, αλλά μετά από λίγο στάθηκε στα πόδια του και κατευθύνθηκε προς το δάσος.

[dailymail]