Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
βίντεοΔιάσημος κινηματογραφιστής τοποθετεί μια κάμερα στο πτερύγιο ενός καρχαρία… Το θέαμα μαγικό!

Διάσημος κινηματογραφιστής τοποθετεί μια κάμερα στο πτερύγιο ενός καρχαρία… Το θέαμα μαγικό!

Πολλοί άνθρωποι όπως είναι λογικό δεν επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με κανένα είδος καρχαρία.

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από αυτά τρομακτικά στην όψη θαλάσσια πλάσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται μόνο 16 επιθέσεις καρχαριών στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Όμως τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν με επιθέσεις καρχαριών σε επαγγελματίες δύτες είναι αρκετά για να μας τρομοκρατήσουν. Μόνο η όψη των κοφτερών δοντιών τους, αρκεί!

Παρ’ όλα αυτά, ο κινηματογραφιστής Andy Casagrande δεν δείχνει να φοβάται όσο εμείς. Στο GoPro βίντεο που θα δείτε παρακάτω, κολυμπάει ακριβώς δίπλα σε ένα σφυροκέφαλο καρχαρία. Η τρέλα του όμως δεν σταματά εκεί, καθώς πιάνει τον καρχαρία και τοποθετεί στο πτερύγιο του μια κάμερα, δίνοντας μας έτσι μια μοναδική εικόνα κάτω από το νερό.

Σαν αντάλλαγμα, παίρνουμε μια μικρή γεύση από τη ζωή ενός καρχαρία και είτε το πιστεύετε είτε όχι, δείχνει αρκετά γαλήνια. Ο καρχαρίας κολυμπάει απλά στο βυθό του ωκεανού.

«Οι καρχαρίες είναι στην πραγματικότητα πολύ ευγενικά πλάσματα και η τρομακτική φήμη τους είναι άκρως προκατειλημμένη. Ανήκουν σε αυτόν τον πλανήτη, ακριβώς όπως κι εμείς!» έγραψε ο Casagrande στο Instagram του.
Δείτε το βίντεο παρακάτω και παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σας εντυπωσίασε όσο κι εμάς!

Τα πιο σημαντικά