Διάσημος Έλληνας ποδοσφαιριστής: «Δεν υπάρχει κορωνοϊός – Η μάσκα είναι φίμωτρο»

3 Σεπτεμβρίου, 2020 11:56 ΜΜ
More videos

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Βασίλης Κουτσιανικούλης με ένα ποστάρισμά του στο Facebook τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας ιός.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, όταν ξεκινούσεε την καριέρα του στον Εργοτέλη είχε χαρακτηριστεί ως ο «Έλληνας Μέσι», λόγω της σωματοδομής, του μαλλιού, αλλά και της τεχνικής κατάρτισής του.

Όμως, δεν έκανε σπουδαία καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λάρισα και τώρα βρίσκεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είδε το όνομά του να συζητιέται και πάλι, αλλά όχι για ποδοσφαιρικό λόγο.

«Δεν ονομάζεται μάσκα, αλλά φίμωτρο»

Ο «Κούτσια» έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τους γονείς που σκοπεύουν να φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ιός.

«Καταρχάς έχουν ξοφλήσει όλοι, είναι ζήτημα ημερών. Απλά προσπαθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με άκυρες απειλές. Όσο για την κατάσταση που επικρατεί θα σας πω κάποια πράγματα. Δεν ονομάζεται μάσκα, αλλά ΦΙΜΩΤΡΟ και έχει σκοπό την κοινωνική διάλυση προς μία κοινωνία μούγκας και υποταγής. Εξάλλου, τα ίδια παιδιά που θα φοράνε μάσκα στο σχολείο, αυτά τα ίδια παιδιά θα παίζουν το απόγευμα μεταξύ τους σε παιδικές χαρές ή σε σπίτια χωρίς μάσκες. Επομένως προς τι η επιβολή μάσκας με τη βία; Κανένας μάσκα πουθενά. Και εννοείται όχι στα σχολεία. Όσοι φοβάστε, να σας υπενθυμίσω ότι αν δεν πάει κανένα παιδί σχολείο, τότε θα αναγκαστούν να αποσύρουν τη μάσκα θέλουν δε θέλουν» έγραψε αρχικά.

«Πανδημία δεν υπάρχει, βαριά νοσήματα βαφτίστηκαν κόβιντ»

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στη συνέχεια του ποσταρίσματός του, ανέλυσε πως δεν υπάρχει πανδημία, χρησιμοποίησε μια δήλωση του Σωτήρη Τσιόρδα, ενώ ανέφερε πως δεν έχει δει ποτέ να έχει αρρωστήσει παιδί.

«Πανδημία δεν υπάρχει με 250 θανάτους ηλικιωμένων με βαριά νοσήματα που στη συνέχεια βαφτίστηκαν κόβιντ (δήλωση Τσιόδρα). Είδατε ποτέ να αρρωστήσει ή να πεθάνει κανένα παιδί. ΟΧΙ! Επίσης τα τεστ που σε βγάζουν θετικό σημαίνει ότι έχεις το αντίσωμα των κορονοϊών στο DNA σου και όχι ότι είσαι μολυσμένος. Το 90% του πληθυσμού το έχουμε. Χρωμόσωμα-8 ονομάζεται και είναι υπεύθυνο για την άμυνα κατά των ιών και κυρίως κατά του καρκίνου. Αυτό θέλουν να εξουδετερώσουν με το εμβόλιο για να μην έχει ο κόσμος αντισώματα και να πεθαίνει. Δεν υπάρχει ιός covid. Είναι η ονομασία του σχεδίου, το οποίο θέλουν να το ολοκληρώσουν με τον καθολικό εμβολιασμό (vaccination) για να αποκτήσουμε όλοι ταυτότητα εμβολίου (ID). C ertification O f V accination ID 19 είναι το έτος που ξεκίνησε (2019)» συνέχισε.

«Αρρώστια χωρίς συμπτώματα, ονομάζεται απλά απάτη»

Ο 32χρονος άσος τόνισε πως «όταν επικαλούνται “πανδημία φονικού ιού” και ανοίγουν τα σχολεία, τότε είναι δολοφόνοι παιδιών από πρόθεση και οι γονείς οφείλουν να μη στείλουν τα παιδιά τους σχολείο για να τα προστατέψουν. Αλλιώς ας ανακαλέσουν τη λέξη πανδημία και ας καταργήσουν τις μάσκες από παντού. Αν επιμένουν στην πανδημία, τότε υποχρεούνται από το νόμο να κλείσουν τα σχολεία».

«Οι ιοί είναι τόσο μικροσκοπικοί που εισχωρούν ακόμα και από τα μάτια, τα αυτιά, ακόμα και από τους πόρους του δέρματος. Αν ήταν να μας προστατεύει ένα απλό ηλίθιο υφασμάτινο φίμωτρο, τότε στα εργαστήρια ιολογίας δεν θα φόραγαν ολόσωμες σφραγισμένες στολές με εξωτερική παροχή οξυγόνου. Αυτά.. για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται…

Και επειδή σας έχουν δημιουργήσει τύψεις περί ατομικής ευθύνης, εξηγώ: Αν αρρωστήσεις για οποιοδήποτε λόγο έστω και ένα απλό κρύωμα, δεν θα πας ποτέ δίπλα σε συνάνθρωπο να βήξεις ή να φτερνιστείς. Αυτό λέγεται ατομική ευθύνη. Αν είσαι υγιής χωρίς συμπτώματα μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος όπου και όπως θέλεις. Και τέλος, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία “φονικός ιός” που να μην εμφανίζει κανένα απολύτως σύμπτωμα. Αρρώστια χωρίς συμπτώματα, ονομάζεται απλά ΑΠΑΤΗ».

«Μη δεχτείτε ούτε εσείς ούτε να παιδιά σας να γίνει οποιοδήποτε είδους τεστ»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο τέλος της δημοσίευσής του στα social media, απορεί πώς ξαφνικά οι ειδικοί κόπτονται για την υγεία των ανθρώπων και προσπαθούν να τους προστατέψουν με τη βία, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ούτε στις χειρότερες πανδημίες.

«Γι’ αυτό λοιπόν συνέλθετε και ελάτε στα λογικά σας εσείς οι ελάχιστοι που ακόμα πιστεύετε σε όλη αυτή την πλεκτάνη. Και να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις για τίποτα από όλα αυτά. Θέλουν απλά να σας εκφοβίσουν μέσα από τα ΜΜΕ και φτιάχνουν παράνομα ΦΕΚ & ΠΝΠ τα οποία γράφτηκαν χωρίς σύσταση βουλής σε σώμα και δεν έχουν υπογραφές. Και το πιο σημαντικό: Μη δεχτείτε ούτε εσείς ούτε να παιδιά σας να γίνει οποιοδήποτε είδους τεστ. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συλλέξει γενετικό υλικό ή οποιαδήποτε υγρό από το σώμα σας χωρίς τη γραπτή σας συναίνεση. Αν γίνει με τη βία, τιμωρείται με φυλάκιση ο δράστης τέτοιας ενέργειας. Φτύστε τους στα μούτρα λοιπόν και μην τους φοβάστε. Απλά ξεψυχούν..» κατέληξε.

Πάντως, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης διέγραψε το ποστάρισμα του προφανώς για τα σχόλια που δέχθηκε.

Το ποστάρισμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη για τον κορονοϊό