Διάσημο μοντέλο για μεγάλα μεγέθη η χυμώδης καλλονή κόρη του Αντι Γκαρσία

22 Ιανουαρίου, 2017 3:07 ΠΜ
More videos

Η Αλεσάντρα Γκαρσία Λορίντο δηλώνει ότι νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και μόλις έκανε μια απόλυτα σέξι φωτογράφηση για μεγάλη εταιρεία εσωρούχων.

Ως  κόρη του Άντι Γκαρσία, είναι σίγουρο ότι καλλιτεχνικό αίμα τρέχει στις φλέβες της. Όμως, η 24χρονη Αλεσάντρα Γκαρσία, δεν έχει ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα της αν και έχει παίξει σε 2 ταινίες, αλλά έναν άλλο εξίσου δύσκολο:

Η νεαρή κοπέλα χαράσσει την δική της πορεία ως μοντέλο για μεγάλα μεγέθη. Και αυτή δεν είναι μια εύκολη πορεία.

Εχει ήδη υπογράψει συμβόλαια σε μεγάλα πρακτορεία σε Νέα Υόρκη (IMG New York), σε Λος Αντζελες (Natural Models LA), σε Λονδίνο (Milk Management London), και σε Μιλάνο (D’management Milan).

Πρόσφατα, υπέγραψε το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο για μια τεράστια καμπάνια εσωρούχων στη Βρετανία.

Η Αλεσάντρα, η οποία φοράει μέγεθος 16 (αγγλικό) και 12 Αμερικάνικο, δηλώνει ότι νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και αυτό φαίνεται στη φωτογράφηση που μόλις κυκλοφόρησε.

Κουβαλώντας ένα βαρύ όνομα στην πλάτη της, η Αλεσάντρα έχει αφήσει γρήγορα το στίγμα της στη βιομηχανία της μόδας, οικοδομώντας σταδιακά μια διεθνή καριέρα.

Μάλιστα, οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας η 24χρονη βαδίζει σταθερά προς το να γίνει ένα κορυφαίο μοντέλο διεθνώς.

Η Αλεσάντρα, αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με πτυχίο κινηματογράφου, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε λαμπερά αφιερώματα στο ιταλικό Glamour, το οποίο βοήθησε να γίνει γνωστή.

Και ενώ επί του παρόντος έχει επικεντρωθεί στην σταδιοδρομία της ως μοντέλο, έχει κάνει και ντεμπούτο στον κινηματογράφο, παίζοντας στο «The Lost City» (2005), και στο «Just the Ticket» (1999).

Επίσης, έχει εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά μόδας, ενώ πρόσφατα την χαρακτήρισαν ως την απόλυτη καλλονή.

«Μας αρέσει να φωτογραφίζουμε εσώρουχα με μοντέλα που αγαπούν τις καμπύλες τους και έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η Αλεσάντρα τα έχει όλα αυτά και είναι η ιδανική επιλογή».

Σε διάφορες συνεντεύξεις της, η Αλεσάντρα μιλάει για την εισβολή των… καμπύλων στη βιομηχανία της μόδας και την αλλαγή στα πρότυπα ομορφιάς.

[instagram] [toc] [latina]

Ακολουθήστε μας στο facebook: