Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔιάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά - Έκλεισε και η Φαίη...

Διάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά – Έκλεισε και η Φαίη Σκορδά

Καραμπόλες στην ελληνική τηλεόραση. Ποια θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ; Σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται η Φαίη και τι θα κάνει η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας μετά τις Ευρωεκλογές;

«Κλειδώνει» η Φαίη Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ και διαδίδεται μαθαίνω ότι ανεπίσημα τα χέρια έχουν δοθεί. Δύσκολα το τελευταίο ραντεβού της δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1, που αναμένεται τις επόμενες μέρες, θα αλλάξει τα δεδομένα της αποχώρησή της – και θα λάβει τη θέση του Γιώργου Αυτιά στο Σαββατοκύριακο.

aftias mavragani 1024x614 1

Από το Mega δεν μου το διαψεύδουν: η Φαίη Σκορδά είναι κλεισμένη (είτε για τη μεσημερινή είναι για την πρωινή ζώνη) και η Δανάη Μπάρκα, αν δεν αποχωρήσει τελείως πάει Σαββατοκύριακα αντί του Κώστα Τσουρού.

danai mparka fay skorda pateras thanatos

Πηγή: govnews.gr

Τι θα κάνει η Ελεονώρα Μελέτη σε περίπτωση που δεν εκλεγεί

Μετά τις Ευρωεκλογές θα πάρει τις αποφάσεις της η Ελεονώρα Μελέτη όσον αφορά στο τηλεοπτική την παρουσία την επόμενη σεζόν με την παρουσιάστρια στην τρέχουσα φάση να δηλώνει πως σε κάθε περίπτωση ανεξαρτήτως του εάν θα εκλεγεί ή όχι θα έχει τηλεοπτικό βήμα.

Προφανώς και το σενάριο παρουσίας της σε καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή εφόσον εκλεγεί παύει να υπάρχει καθώς οι Ευρωβουλευτές από Δευτέρα έως Παρασκευή βρίσκονται στις Βρυξέλλες. h

Άλλωστε πριν η ίδια ακόμη δεχθεί την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη συμμετοχή της στο Ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος είχε ξεκάθαρα δηλώσει στους ιθύνοντες του Mega την επιθυμία της για επιστροφή στη νυχτερινή ζώνη με Late Night εκπομπή όπως τα «Μεσάνυχτα» που παρουσίαζε στον Alpha αλλά και το πιο ντοκιουμενταρίστικο hashtag που έκανε παλαιότερα στο Epsilon.

Πρώτη επιλογή σε κάθε περίπτωση για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια θα είναι η παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής επιλογή που της έχει πάει εξαιρετικά καλά στο παρελθόν.

Πηγή: reader.gr

meleti

Τα πιο σημαντικά