Διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood

23 Νοεμβρίου, 2014 9:07 ΜΜ
More videos

Και όμως, μερικοί αστέρες αποδεικνύουν ότι η φιλία τους δεν είναι μόνο για τα φλας των φωτογράφων.

Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να τους εντοπίζει ανά τακτά διαστήματα να ποζάρουν αγκαλιά, αλλά είναι λίγοι εκείνοι που ξέρουν ότι οι εικονιζόμενοι διάσημοι αστέρες δεν φόρεσαν απλά το δημοσιοσχετίστικο χαμόγελο τους, αλλά αγκαλιάζονται «κανονικά».

Και αυτό γιατί είναι φίλοι και μάλιστα από τα παιδικά τους χρόνια, τότε που δεν είχαν φήμη, δόξα και λεφτά και τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πώς όλος ο πλανήτης θα έχει τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έκαναν, βέβαια, από μικροί καριέρα μαζί μαζί με τον κολλητό τους και – όπως όλα δείχνουν – θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους… αυτοκόλλητοι.

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί;

  • Ryan Gosling και ο Justin Timberlake

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (2)

Ο Ryan Gosling και ο Justin Timberlake δούλευαν μαζί από πολύ μικροί ως μέλη του Mickey Mouse Club. Κάποια στιγμή μάλιστα ήταν και συγκάτοικοι όταν η μητέρα του Ryan γύρισε πίσω στον Καναδά.

  • Gwyneth Paltrow και Maya Rudolph

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (3)

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται λόγω των γονιών τους, μιας και οι μπαμπάδες τους, Bruce Paltrow με τον Dick Rudolph ήταν οι καλύτεροι φίλοι ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Tulane. Μετά την αποφοίτησή τους και οι δύο μετακόμισαν στο Λος Αντζελες και άρχισε η πετυχημένη καριέρα τους στο Hollywood. Και όπως ήταν αναμένομενο, οι κόρες τους ήταν από μικρές κολλητές.

  • Jonah Hill και Adam Levine

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (4)

Ακόμα μία σχέση δεύτερη γενιάς, καθώς οι πατεράδες τους ήταν επίσης κολλητοί. Ο Adam Levine και ο Jonah Hill γνωρίζονται σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκαν.

  • Leonardo DiCaprio και Tobey Maguire

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (5)

Γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80′, τότε που ως μικρά παιδιά πήγαιναν στις ίδιες οντισιόν, τις οποίες ο DiCaprio συνήθως κέρδιζε. Από τότε πάντως ανέπτυξαν μια φιλία που κρατάει για χρόνια. Το 2013 μάλιστα Leonardo DiCaprio και Tobey Maguire συνεργάστηκαν στην ταινία The Great Gatsby.

  • Nicole Kidman and Naomi Watts

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (6)

Συναντήθηκαν σε μια οντισιόν για μαγιό στην Αυστραλία. Αν και καμία από τις δύο δεν πήρε τη δουλειά, έγιναν φίλες κολλητές. Η Nicole Kidman έγινε γρήγορα star σε αντίθεση με την Naomi Watts που της πήρε λίγο χρόνο παραπάνω. Ωστόσο και οι δύο τώρα απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας και παραμένουν best friends.

  • Kate Hudson και Liv Tyler

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (7)

Η κόρης της Goldie Hawn, Kate Hudson και του Steven Tyler, Liv Tyler συναντήθηκαν μικρές στο ίδιο σχολείο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Βέβαια τότε δεν έκαναν παρέα μέχρι που μεγάλωσαν ακολούθησαν τον δρόμο της υποκριτικής και έπαιξαν μαζί στην ταινία Dr. T and the Women. Αυτό ήταν… Από τότε είναι αυτοκόλλητες.

  • Jennifer Aniston και Chaz Bono

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (8)

Ηταν συμμαθητές στο New York City’s LaGuardia High School. Μάλιστα ο Chaz ως το μοναχοπαίδι του Sonny Bono και της Cher είχε το καλύτερο σπίτι της παρέας. Η Aniston μάλιστα έχει πει πως, “κάθε μέρα κανονίζαμε ποιοι από την παρέα θα πηγαίναμε σπίτι του”.

  • Matt Damon και Ben Affleck

Οι διάσημες παιδικές φιλίες του Hollywood (9)

Πρόκειται ίσως για την πιο γνωστή και διάσημη φιλία του Hollywood που άρχισε από τους δρόμους του Cambridge στη Μασαχουσέτη. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 η οικογένεια του Matt Damon μετακόμισε έναν δρόμο κάτω από το σπίτι του Ben Affleck. Οι δυο τους έγιναν γρήγορα φίλοι με κοινές φιλοδοξίες. Στο γυμνάσιο ήταν σχεδόν αχώριστοι όπως και τώρα πολλά χρόνια μετά.

Πηγή: protothema.gr