Κυριακή, Ιουλίου 6 2025
ΕλλάδαΔιάρρηξη στο σπίτι πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή «Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών...

Διάρρηξη στο σπίτι πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή «Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών ρε κα:θίκıα;»

Στόχος διαρρηκτών έγινε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας στο σπίτι του στο Λαγονήσι.

Συγκεκριμένα, διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του ζεύγους στο Λαγονήσι, καταστρέφοντας και λεηλατώντας προσωπικά τους αντικείμενα. Τόσο η Νάταλι Κάκκαβα όσο και τα παιδιά πέρασαν την ταραχή της ζωής τους.

kakkava gkountaras lagonisi diarixi 5 7 25.jpg

Με εμφανή συγκίνηση και οργή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, δείχνοντας ένα από τα δωμάτια σε κατάσταση αναστάτωσης. Με τρεμάμενη φωνή, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στους διαρρήκτες λέγοντας:

«Και τι καταλάβατε ρε καθίκια; Τι καταλάβατε ρε τομάρια; Τι καταλάβατε; Για πείτε μου… Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών, ρε καθίκια; Μιάμιση το μεσημέρι, σκουπίδια… Τους κουμπαράδες των παιδιών μου ρε; Τομάρια, ε τομάρια και το ρολόι που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου ρε σκουπίδια».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς, κάποια καλόπαιδα μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Λαγονησίου μπήκαν, λεηλάτησαν, βίασαν το σπίτι, την ψυχή και την οικογένεια μας… Δεν έχω λόγια…».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

Τα πιο σημαντικά