Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔιανομέας που έδωσε φαγητό σε άστεγο: «Του είπα πάρε να φας, υπάρχει...

Διανομέας που έδωσε φαγητό σε άστεγο: «Του είπα πάρε να φας, υπάρχει Θεός για όλους»

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με όλον τον κόσμο να αποθεώνει τον διανομέα με τη χρυσή καρδιά.

Ο διανομέας που έγινε viral στα social media, για την κίνησή του να αφήσει φαγητό σε άστεγο, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Του λέω τι έχεις άνθρωπε; μου λέει πεινάω. Του λέω πάρε φαγητό και να ξέρεις υπάρχει Θεός για όλον τον κόσμο», ανέφερε ο διανομέας Σπύρος Αβραμόπουλος.

«Ήταν αδύναμος ο άνθρωπος μουρμούριζε μόνος του σαν να έλεγε “δεν υπάρχει Θεός για μένα;”» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όταν αντίκρισε τον ηλικιωμένο άνδρα ολομόναχο στο παγκάκι στα Ψιλαλώνια έτρεξε στο μαγειρείο του κύριου Μιλτιάδη για να του πάρει ένα πιάτο φαΐ.

«Μου είπε ότι κάποιος είναι στο παγκάκι. Κρυώνει και πεινάει και του λέω πάρε αυτά, σερβίτσιο και ψωμί και πηγαίνετε τα», σημείωσε ο Μιλτιάδης Παπανδρέου.

Η φωτογραφία με τον διανομέα πάνω στο μηχανάκι να προσφέρει λίγα μακαρόνια με κρέας στον ηλικιωμένο άνδρα συγκίνησε τους πάντες.

«Μόλις του τα έδωσα κατευθείαν μου είπε “ευχαριστώ”, με κοίταξε στα μάτια και άνοιξε να φάει. Του είπα καλή όρεξη ο Θεός να σε έχει καλά και έφυγα» συμπλήρωσε ο διανομέας Σπύρος Αβραμόπουλος.

«Εγώ μπορεί να δουλεύω αλλά θα γυρίσω σπίτι μου. Αυτοί οι άνθρωποι τι θα απογίνουν; Αυτός και ο άλλος πιο κάτω που του αφήνουμε καμιά σακουλίτσα» υπογράμμισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο Σπύρος Αβραμόπουλος κάνει αυτή τη δουλειά περισσότερο από 25 χρόνια και έχει δει πολλά.

«Την κάνω αυτή την δουλειά 25-30 χρόνια. Και με βροχή και με καλό καιρό. Καλό είναι να βοηθάνε όλοι. Όσο μπορεί ο καθένας» συμπλήρωσε ο διανομέας φαγητού.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά