Διαμαρτυρίες βουλευτών ΝΔ: Υπάρχουν 13 νεκροί από κορονοϊό και ο Μητσοτάκης κάνει ποδήλατο.

13 Οκτωβρίου, 2020 10:32 ΠΜ
More videos

Ο πρωθυπουργός αθλείται. Αυτό δεν είναι κακό θα πείτε. Ασφαλώς. Ομως, πόσο πολιτικά ορθό είναι να αθλείται όταν υπάρχουν 13 νεκροί από τον κορονοϊό; Βουλευτές της ΝΔ λένε πως δεν είναι και διαμαρτύρονται.

Χαμός γίνεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με τις αθλητικές δραστηριότητες του πρωθυπουργού. Για παράδειγμα το περασμένο Σάββατο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε test driveσε σε αυτοκίνητο αξίας 49.000 ευρώ , το απόγευμα έκανε ποδήλατο – φωτογραφήθηκε μάλιστα και με νιόπαντρο ζευγάρι αφού η νύφη είναι κόρη στελέχους της ΝΔ- ενώ την Κυριακή πήγε για μπάνιο και ιστιοπλοΐα στην Κύθνο.

Η τόσο έντονη αθλητική και κοσμική δραστηριότητα του πρωθυπουργού μια μέρα που στην χώρα υπήρχαν 13 νεκροί από τον κορονοϊό, ενώ στην Καρδίτσα την πόλη που έχει πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ, έχουν φέρει εντάσεις και μουρμούρες μέσα στο κυβερνών κόμμα.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό πολλά στελέχη της ΝΔ έχουν διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου ότι η κατάσταση στην Καρδίτσα είναι ιδιαίτερα άσχημη και το επόμενο διάστημα θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Με το δίκιο τους λοιπόν οι βουλευτές της ΝΔ ανησυχούν ότι η τόσο life style εικόνα του πρωθυπουργού μπορεί να τους στοιχίσει …